6x4m Beursstand - 24m² PromotiestandExclusieve reeks 6x4 mobiele beursstands binnen handbereik

Ben je klaar voor het presenteren van je producten en diensten op een beurs? Is het antwoord ja en ben je nog op zoek naar een exclusieve 6x4 mobiele beursstand, dan hebben we dé oplossing voor je. Expo Display Service is al meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van modulaire enmobiele beursstands. In deze periode hebben we het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige 6×4 m beursstands tot kunst verheven. De wensen en eisen van opdrachtgevers uit alle sectoren zijn daarbij leidend.Onze eigen ontwerp-, productie- en designteamsgaranderen de best mogelijke 6×4 m² promotiestands.

Werk samen met Expo Display Service en krijg een 6×4 beursstand die perfect past bij je wensen en doelen.

Onze mobiele 6x4 beursstands bieden de volgende voordelen: 

  • Eigen ontwerp-, productie- en designteam
  • Inclusief eenvoudige tutorials om zelf je stand op te zetten en af te breken
  • 100% pre-build garantie: de promotiestand is gegarandeerd ruim op tijd klaar
  • Levenslang gratis designs – Zo kom je op elke beurs fris voor de dag
  • Herbruikbare verpakking, zoals stevige rolkoffers en handige trolleys
  • Zelfbouw: zorgeloos installeren zonder gereedschap

 

Een mobiele beursstand van Expo Display Service kun je eenvoudig managen en vervoeren. We voorzien je ook graag van een opvouwbare display, beurswand en vloerstandaarden. Ons ontwerpteam zorgt voor een perfecte en uniforme uitstraling.

Met de aanschaf van een 6x4 m mobiele aanschaf ben je verzekerd van maximale vrijheid en bespaar je kosten per beursdeelname. Heb je specifieke wensen ten aanzien van het standontwerp, de bedrukking of accescoires? Laat het ons weten en we realiseren de ideale oplossing.  

 

Laatst bekeken