Toont alle 4 resultaten

Prijs : 229.00269.00

A foldable mobile product display with or without a transparent cover. It is also sometimes referred…

Prijs : 1,260.001,625.00

Mobiele vitrine voor product presentaties. Stabiele en makkelijk in- en uitdraaibare vitrine zuil. N…

Prijs : 2,737.60

6m² hoekstand – 3x2m beursstand | promotiestand Deze hoekstand van 6m² met een lengte van 3m e…

Prijs : 3,407.55

9m² kopstand – 3x3m beursstand | promotiestand Deze kopstand van 6m² met een lengte van 3m en…


Goedkope, mobiele promotie of beursstands

Een mobiele beursstand is de ideale begeleider voor beurzen, promotiecampagnes, roadshows, evenementen en productpresentaties. Mobiele beursstands en promotiestands van Expo Display Service zijn eenvoudig te vervoeren en kunnen ook snel worden opgezet en gedemonteerd. Je kunt kiezen uit verschillende beursstands en promotiesets. Wij bieden je topkwaliteit tegen een redelijke prijs.

Mobiele beursstands

Modulaire en mobiele beursstands vormen de kerncompetentie van Expo Display Service. Hoge flexibiliteit en lage transport- en opslagvolumes onderscheiden al onze oplossingen in gelijke mate. Ze kunnen door één persoon zonder gereedschap worden gemonteerd en op elk moment individueel worden aangepast aan de ruimtelijke eisen. Onze beursstand en promotiesystemen garanderen je een professionele uitstraling en communiceren perfect jouw reclame-uitstraling!

Hier vindt je een grote keuze aan beursstands of promotiestands. Afhankelijk van je wensen, grootte en budget kunt je kiezen uit onze verschillende ontwerpen en formaten van 6 m² tot 20 m² om de juiste beursstand of promotiestand te kiezen. Een professioneel design zorgt ervoor dat jouw merk en producten op de voorgrond staan op het evenement en dat jouw beursstand of promotiestand een echte blikvanger wordt.Laat ons contact met je opnemenDe met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.