Lightbox 4x2 beursstand
Lightbox 4x2 beursstand
Lightbox 4x2 beursstand
Expo-Lightbox-led_unit_blanc
Expo-Lightbox-led_bag_open_blanc
Expo-Lightbox-connectors_blanc
Lightbox-tv-bracket
Lightbox-banner-connector-straight-T
Lightbox-banner-connector-magnetic
Lightbox-banner-connector-straight
Lightbox-banner-connector-45
Lightbox-banner-connector-90
Lightbox-banner-brochure-holder
Lightbox-partition-spray

Expo Lightbox stand 4×2

Zet in no-time en gereedschapsloos een opvallende lightbox beurswand neer. De in de profielen geïntegreerde LED modules zorgen voor een schitterende en egale verlichting van het full colour geprinte doek. Enkelzijdig en dubbelzijdig (vrijstaand) mogelijk.

Prijs : 4,239.004,423.00

Prijzen excl. BTW excl. verzendingskosten

Beschikbaarheid, levertijd ca. 10-12 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Dé lightbox beursstand, die door de prachtige en indringende compleet verlichte graphic een hoge impact krijgt op beursstands, events, showrooms en winkels. We leveren deze met een print in de modernste dye-sublimation print techniek, waardoor je graphic pas echt tot leven komt.

 

Krachtige geïntegreerde Power LEDS

Expo Lightbox bestaat uit lichtgewicht kunststof profielen met een diepte van 12cm. In deze profielen zijn LED powerleds geïntegreerd. Door het volledig embedden van de LED modules in het profiel (dus niet later erop gemonteerd) is de kans op schade (tijdens op- en afbouwen of inpakken) nihil.

 

De LED modules zijn uitgerust met een speciale lens. Samen zorgen deze elementen voor een schitterende en egale verlichting van het speciale full colour geprinte lightbox doek. De power LEDS zijn gemaakt volgens de nieuwste technieken waardoor ze zeer zuinig zijn en lang mee gaan. Door de neutrale kleur (6000 Kelvin ) komen de kleuren van je graphic volledig tot hun recht.

 

Wil je meer lezen over hoe lightboxen werken, klik dan hier.

 

Eenvoudig te monteren

De witte kunststof profielen met de geïntegreerde power LEDS’s monteer je snel en eenvoudig zonder gereedschap. Je hoeft geen kabels te verbinden. Je hoeft ook niet met mini inbusschroeven de profielen op elkaar te monteren. Geen losse kabels, geen gereedschap, geen schroefjes. De bedrading zit volledig geïntegreerd in de profielen en door deze in elkaar te steken worden alle LED modules van stroom voorzien.

 

Aan de achterkant van deze lightbox beursstand bevestig je het licht-reflectie doek. En aan de voorzijde bevestig je je full colour geprinte lightbox doek. In beide gevallen gebruik je de op de randen gemonteerde pees van het doek. Die druk je in de groeven van de in het frame geplaatste profielen.

 

Speciaal geprint en afgewerkt backlit doek

De print produceren we in sublimatietechniek op een speciale kunststof stretchstof. Dit doek is gemaakt van polyester geweven (kunststof) vezels. Door te printen in sublimatietechniek ontstaat een duurzaam en wasbaar eindresultaat met gave kleuren en heldere teksten. Dit lightbox doek zorgt voor een mooie, krachtige en egale uitlichting van de print.

 

Het doek is rondom afgewerkt met een siliconen pees. Je spant het doek op deze manier aan alle vier de zijdes in de lightbox beursstand op zodat je zo het meest strakke eindresultaat bereikt. Met als resultaat een mooie en strakke beurswand, presentatiewand of display. Daar boven op is het doek B1 (brandveilig) gecertificeerd.

 

Met Expo Lightbox creëer je eenvoudig een verlichte beursstand

Door het koppelen van twee of meer Expo Lightbox beurswanden creëer je ook heel gemakkelijk een prachtige modulaire beursstand. Je kunt Expo Lightbox wanden m.b.v. kleine connectoren in een hoek van 45, 90 en 180 graden koppelen waardoor bijvoorbeeld mooie hoekstands of tussenstands te realiseren zijn.

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van materialen

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze doeken zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En als het doek na intensief gebruik vuil is geworden dan is deze wasbaar op een temperatuur van 30 graden.

 

Wisselen van graphics?

Wil je van graphic wisselen? Geen probleem, de geprinte doeken zijn heel eenvoudig bij te bestellen en te verwisselen. De nieuw bestelde doeken zijn ook weer voorbereid met de benodigde pezen waarmee je ze moeiteloos in de bestaande strips plaatst.

 

Handige transporttas op wielen

Wij leveren deze presentatiewand in een roltas (inclusief) met foam interieur. Hierdoor neem je je beurswand of beursstand veilig opgeborgen mee naar ieder evenement.

Voordelen

  • In profielen geïntegreerde LED modules
  • Kan enkel- en dubbelzijdig (vrijstaand) ingezet worden
  • Geprinte doeken in dye-sublimation voor het beste eindresultaat
  • Volledig gereedschapsloos
  • Geen losse kabels intern zichtbaar of te verbinden
  • Meerdere breedtes
  • Hoogte aan te passen door los bij te bestellen profielen
  • Tas op wielen met interieur
  • Geschikt voor gebruik als kleine mobiel stand

Specificaties

 

Product Naam Afmeting Gewicht Transport afmeting Opbouwtijd
Expo Lightbox 4×2 – 225cm (h) 370x225x170 cm (BxHxD) 45 kg 110x45x20cm (BxHxD) 30 minuten
Expo Lightbox 4×2 – 250cm (h) 370x250x170 cm (BxHxD) 45 kg 110x45x20cm (BxHxD) 30 minuten

 

Inhoud

Frame 4×2-225 4×2-250
Profielen voor prints op doek
Voetplaten
Print op doek 1-zijdig
Reflectiedoek
LED backlight spots
Tas op wielen
Draagtas

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.