kleine monitor standaard

Expo Monitor Stand I

Kleine monitor standaard bedoeld voor beeldschermen met Vesa specificaties 100×100, 75×75 en 50×50. Met een variabele kijkhoek tot 45 graden.

Prijs : 329.00

Beschikbaarheid, levertijd ca. 5-10 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Een handige kleine monitor standaard voor beeldschermen met een Vesa aansluiting van 100×100, 75×75 en 50×50. Boor geen gaten meer in de muur, maar verplaats jouw monitor eenvoudig.

 

Verstelbare kijkhoek

Met een verstelbare kijkhoek tot 45 graden ben je ervan verzekerd dat jouw content comfortabel bekeken kan worden. De hoogte staat vast op 121 cm.

 

Aluminium frame

Gemaakt van aluminium met een voetplaat gemaakt van gepoedercoat staal ben je verzekerd van voldoende stabiliteit. De Vesa mount gaat in zijn algemeenheid goed tot 22″. Maar controleer bij aanschaf van een monitor of beeldscherm vooral naar de specificaties. Het gaat gegarandeerd goed als de Vesa specificaties van een monitor of beeldscherm de volgende afmetingen aangeven: 100×100, 75×75 en 50×50.

 

Verpakking

Standaard komt de Expo Monitor Stand I in een kartonnen doos en is de montage vrij eenvoudig. Wil je er toch een rolkoffer bij ontvangen, vraag ons dan naar de mogelijkheden. Wij maken flightcases en kunnen deze op maat leveren. De levertijd van flightcases is 3 tot 6 weken.

 

Toepassingen

De kleine monitor standaard past in elk interieur, van kantoor tot retail. De meeste beeldschermen hebben een USB ingang waardoor je met een USB-stick eenvoudig je content kunt beheren en wisselen. Omdat deze kleine monitor standaard een compact formaat heeft, neem je hem ook eenvoudig mee naar een beurs of ander soort evenement.

 

Afmeting en gewicht

Met een afmeting van 45x45x121 en een gewicht van net geen 14kg is het een ideale verplaatsbare compacte monitor standaard. De Expo Monitor Stand I is je ideale eyecatcher die toegevoegde waarde geeft door het aanbieden van digitale content. Een monitor of beeldscherm is niet inbegrepen in de prijs. Je kunt eenvoudig jouw eigen monitor of beeldscherm monteren.

 

Alternatief

Wil je grotere beeldschermen (met Vesa mounts vanaf 200×200) plaatsen op een monitor standaard? Kijk dan eens naar de Expo Monitor Stand II.

Voordelen

  • Universele VESA-monitor stand met Vesa mount specificaties 100×100, 75×75 en 50×50.
  • Universele VESA-bevestigingsplaat voor multimedia displays en -schermen
  • Verstelbare kantelposities tot 45 graden

Specificaties

Product Naam Afmeting Gewicht Transport afmeting
Expo Monitor Stand I 45x121x45 (BxHxD)  13,5kg 55x13x117 (BxHxD)

 

Inhoud

Expo Monitor Stand II
Frame met Vesaplaat  ✔
Kantelbare kijkhoek – 45 graden
Vesa maten 100×100, 75×75, 50×50
Kartonnen verpakking
Koffer op wielen O

O = Optioneel leverbaar, te selecteren in de webshop of vraag ons naar de mogelijkheden.

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.