rechte beurswand
rechte beurswand
Expofix-Magnetic-System-2
rechte beurswand
Expofix-Magentic-3x4F-Greenyard
Expofix-Magnetic-System
Expofix-Magentic-3x4F-Raiffeisen-Bank
Expofix-Magnetic-System-3
Expofix-Magnetic-3x4F-1
Expofix-Magnetic-3x4F-Dimensions
Expofix-Magnetic-3x4F-Progros-Einkaufsgesellschaft-mbH

Expofix Magnetic recht

Dé Premium Pop-Up mobiele rechte beurswand die je recht en gebogen kunt bestellen. Met Expofix Magnetic kies je voor een rechte beurswand met de beste kwaliteit printbanen, een hoogte van 238 cm en een super degelijke constructie met geschroefde knooppunten en 12 mm sterke buizen.

Prijs : 999.001,599.00

Beschikbaarheid, levertijd ca. 5-10 werkdagen. (Toch sneller nodig, neem contact met ons op)


Vragen over dit product, neem contact op.

Expofix Magnetic recht is onze premium rechte beurswand die je recht en gebogen kunt bestellen. Deze premium rechte beurswand is gebaseerd op het beproefde pop-up systeem met hoogwaardige geprinte magnetische panelen. Expofix Magnetic staat in de markt bekend als een mobiele beurswand van de meest hoogwaardige kwaliteit.

 

Expofix Magnetic recht is stabieler dan elke andere pop-up wand en is bovendien te koppelen met andere rechte of gebogen elementen waardoor je een prachtige mini beursstand creëert.

 

Met de Expofix Magnetic recht kies je voor een strakke, moderne beurswand. Met een strak en modern design komt jouw boodschap helemaal tot zijn recht op deze rechte beurswand.

 

Hoe het werkt

Het frame van deze rechte beurswand is een zogenaamd pop-up frame wat je uitvouwt tot een basis, waartegen je later je graphic bevestigt. Veelal wordt het pop-up frame vergeleken met een parapluframe of een “spiderwall”. En daar heeft het ook wel wat van weg.

 

Daarna plaats je uitvouwbare magneetrails op het frame. Dit doe je tegen de in het frame zittende power-magnets. Doordat je met uitvouwbare magneetrails werkt heb je een minimum aan materiaal en tijd nodig om het basisframe op te zetten. Meer dan 5 a 10 minuten heb je niet nodig voor het compleet opbouwen van deze beurswand.

 

De oprolbare geprinte magneetbanen haal je uit dezelfde rolkoffer. Aan de bovenzijde en achterop de banen zitten slimme ophangclips waarmee je de banen aan de bovenzijde van de magneetrail eenvoudig ophangt. De gepolariseerde magneten doen de rest en zorgen ervoor dat je ban precies op het midden van de magneetrail terecht komt.

 

De magneet die op de achterzijde van de printbaan zit vindt vanzelf zijn op de in het frame geplaatste magneetrail. Altijd recht en op het midden van de magneetrail. Dankzij de ophangclips hebben je banen een vaste positie en loopt je ontwerp zonder al te veel moeite altijd strak door van de ene printbaan in de andere.

 

Alleen de beste panelen voor deze premium pop-up beurswand

De banen voor onze Expofix Magnetic presentatiewand produceren we op een lichtdichte Duraplan die we afwerken met krasvast laminaat. Een baan die uiteindelijk uit 3 lagen bestaat waardoor een een eindresultaat ontstaat die niet zo snel zal knikken of deuken. Omdat we de banen computergestuurd snijden sluiten ze perfect op elkaar aan. Bovendien lamineren wij de 3 lagen die samen een printbaan vormen niet koud of warm, maar heet. Hoe hoger de temperatuur van het lamineren, hoe beter de hechting van de onderlinge lagen.

 

Met Expofix Magnetic recht kies je voor een premium kwaliteit pop-up beurswand, die voor jarenlang plezier zorgt. Door het gebruik maken van opklapbare magneetrails kent deze wand een hoog gebruiksgemak.

 

Het ontwerp van jouw beurswand

Het ontwerp kun je kant-en-klaar aanleveren via deze aanleverspecificaties. Heb je liever dat wij het ontwerp voor je maken? Eén van onze vormgevers doet dat graag voor je!

 

Beeldscherm integratie

Een beeldscherm tot circa 6 kilo kan aan het frame worden bevestigd. M.b.v. een profiel, dat je zonder gereedschap in het frame hangt, hang je het beeldscherm probleemloos op aan de bracket die door de opening van een baan naar buiten komt. Via die opening voer je ook de kabels terug naar achteren. De opening is klein waardoor je er niets van waarneemt.

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van de printbanen

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze geprinte magneetbanen zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En wanneer er vlekken op de printbanen zitten neem je deze gewoon met een vochtige doek af.

 

Liever een gebogen Expofix Magnetic?

Dat kan. Kijk dan eens bij Expofix Magnetic gebogen of bij zijn compactere variant de Expo Pop-Up.

 

Alle elementen bij elkaar zorgen voor de beste uitstraling op elke locatie!

 

Voordelen

 • Licht in gewicht
 • Snel op te zetten zonder gereedschap
 • Frame vergrendelt magnetisch voor een probleemloze op- en afbouw
 • Full colour print, afgewerkt op lichtdichte Duraplan en voorzien van krasvast laminaat
 • Optioneel als Lightbox variant te leveren
 • Optioneel beeldschermen tot 6kg te integreren
 • 3-laagse baan voor een sterke printbaan die niet zo gevoelig is voor knikken en deuken
 • Uitvouwbare magneetrail, slechts 6 of 7 magneten te bevestigen (afhankelijk van de uitvoering)
 • Banen op te hangen met clips aan de bovenkant van de magnetrail voor makkelijkere bevestiging, strak eindresultaat en doorlopend design
 • Modulair te vergroten tot kleine beursstand
 • Standaard geleverd met baliekoffer en LED-spots

Specificaties

Product Naam Afmeting Gewicht Transport Opbouwtijd
Expofix Magnetic 3x1f 130x238x40 cm (BxHxD) 21 kg Baliekoffer op wielen 50x98x40cm (BxHxD) 10 minuten
Expofix Magnetic 3x2f 210x238x50 cm (BxHxD) 26 kg Baliekoffer op wielen 50x98x40cm (BxHxD) 12 minuten
Expofix Magnetic 3x3f 290x238x60 cm (BxHxD) 31 kg Baliekoffer op wielen 50x98x40cm (BxHxD) 15 minuten
Expofix Magnetic 3x4f 370x238x70 cm (BxHxD) 36 kg Baliekoffer op wielen 50x98x40cm (BxHxD) 18 minuten

Inhoud

Frame 3x1f 3x2f 3x3f 3x4f
Uitvouwbaar frame, 12mm alu buizen
3-delige uitvouwbare magneetrail
Print op (3-laagse) magneetbanen
LED spots
Baliekoffer met print en bovenblad
Beeldscherm integratie O O O O
Voetplaten
Print voor achterzijde O O O O
Vervangbare print O O O O
Lightbox O O O O

O = Optioneel leverbaar, vraag ons naar de mogelijkheden

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.