Expo-Alu-Frame-Lightbox-Banner_1_off
Expo-Alu-Frame-Lightbox-Banner_1_off
Expo Alu Frame Lightbox Banner-tas
Expo-Alu-Frame-Lightbox-Banner-85x200-100x200-100x250_Off
Expo-Alu-Frame-Lightbox-Banner-100x250

Expo Banner Stand

In een showroom, een winkel, op een beursstand: door het strakke en minimalistische design past het in elke omgeving. Eenvoudig te wisselen graphics (doek met een pees rondom) maken het mogelijk je uiting keer op keer te wijzigen in het hetzelfde frame.

Prijs : 255.00480.00

Beschikbaarheid, levertijd ca. 5-10 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Zeer geschikt als strakke banner in een showroom of winkel. Maar natuurlijk ook als ondersteunende infobanner op een beursstand. Door het strakke en minimalistische design past het eigenlijk in elke omgeving.

 

Een minimalistisch alu frame

Geen alu frame dat met het kleinste formaat inbus schroefjes in elkaar gezet moet worden. Hier schuif je de profielen gewoon in elkaar en klemt het vanzelf. Doordat de geprinte stretchstof er daarna ook eens rondom in geplaatst wordt ontstaat er een veilig te plaatsen en stabiel geheel.

 

Print in dye-sublimation

Uiteindelijk is de print het meest belangrijk en wij besteden hier heel veel aandacht aan. Om te beginnen kiezen we een doeksoort welke is voorzien van de juiste hoeveelheid stretch. Dit om een strak en vrijwel kreukvrij eindresultaat te garanderen. Het doek wordt gemaakt van polyester, en dus kunststof, geweven vezels.

 

Vervolgens printen we de stof in een sublimatie techniek. Dit is de mooiste en meest duurzame techniek als het gaat om het printen van doek. De inkt wordt als het ware opgesloten in de vezels van het doek waardoor het doek zelfs wasbaar is op 30 graden. Maar belangrijker nog is dat dit doek garant staat voor de mooiste kleuren, heldere afbeeldingen en haarscherpe teksten.

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van materialen

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze doeken zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En als het doek na intensief gebruik vuil is geworden dan is deze wasbaar op een temperatuur van 30 graden.

 

Toepassingen

De Expo Alu Frame misstaat eigenlijk nergens vanwege zijn minimalistische design. Je graphic wordt volledig getoond zonder al teveel zichtbaar frame. Alleen aan de onderzijde zijn twee voetplaatjes zichtbaar. Kies uit één van de 4 beschikbare afmetingen en plaats er één in je winkel of etalage. Bestel later een nieuwe graphic bij en je krijgt het als klein postpakketje toe gestuurd. Zonder het frame te hoeven demonteren schuif je de bestaande graphic van het frame en schuif je de nieuwe erop. Simpel, snel.

 

Ook voor promoties en beurzen kan deze banner een prima presentatie op zichzelf zijn. Bij promoties neem je de Expo Alu Frame mee in een handige compacte transporttas en bouw je hem op in 5 tot 10 minuten. Zet er een makkelijk opzetbare balie bij als de Expo Fabric Pro Counter of de Expo Boomerang Counter en binnen een kwartier kun je beginnen met je promotionele activiteiten.

 

Ook tijdens beurzen kan de Expo Alu Frame een speciale boodschap of product introductie extra highlighten.

 

Meer weten?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms om deze of één van onze andere beurswanden “live” te bekijken.

 

Voordelen

  • Strakke bannerstand
  • Kreukvrije stretchstof
  • Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken
  • Licht in gewicht
  • Binnen 10 minuten opgezet
  • Inclusief handige draagtas met interieur

Technische gegevens

Product Naam Afmeting Gewicht Transport Opbouwtijd
Expo Alu Frame Banner 100×200 100x200x30cm (BxHxD) 7 kg Transporttas, 110x15x30cm (BxHxD) 10 minuten
Expo Alu Frame Banner 100×250 100x250x30cm (BxHxD) 9 kg Transporttas, 130x15x30cm (BxHxD) 10 minuten

 

Inhoud

Frame 100×200 100×250
Frame met voeten  ✔  ✔
Print op doek 1-zijdig (B1 – brandveilig)
Print op doek 2-zijdig (B1 – brandveilig) O O
Verlichting LED spots O O
Lightbox O O
Koffer op wielen O O
Draagtas met interieur
Makkelijk vervangbare graphics

O = Optioneel leverbaar, te selecteren in de webshop of vraag ons naar de mogelijkheden.

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.