Toont alle 2 resultaten

Prijs : 1,465.001,891.00

Een Truss systeem waarbij je geen hamer of gereedschap nodig hebt. Voor eenieder die houdt van een b…

Prijs : 2,719.00

Expo MiniTruss is een modulair truss systeem, die je zelf op- en afbouwt. Doordat je zelf de regie v…


Snel op te bouwen en gemakkelijk uit te breiden

Een Expo MiniTruss presentatiewand heeft een moderne uitstraling. Daarbij is Expo MiniTruss ook nog eens heel betaalbaar, multifunctioneel en eenvoudig uit te breiden. Zo maak je van een presentatiewand net zo gemakkelijk een kleine beursstand door het toevoegen van extra modules en elementen.

Expo MiniTruss is gemaakt van een speciale kunststof welke inwendig is versterkt met aluminium. Hierdoor is Expo MiniTruss niet alleen heel licht in gewicht, maar ook erg sterk en stabiel. De kunststof (carbon-grey) is door-en-door gekleurd waardoor Expo MiniTruss er ook na intensief gebruik nog als nieuw uitziet.

Expo MiniTruss kun je eenvoudig vervoeren en snel op bouwen. Opbouwen doe je door de vierkante “cubes” (hoekstukken) met d.m.v. de grote draaiknoppen vast te schroeven (zonder gereedschap!) aan de MiniTruss delen. Verschillende MiniTruss lengtes schroef je met connectors aan elkaar waardoor lange delen ontstaan. Zo bouw je vliegensvlug een “geraamte”. Hierna span je het full colour bedrukte doek met speciale clips in het frame. Nu hoef je alleen nog maar spots te bevestigen en je beurs of presentatie kan beginnen!

Topkwaliteit doek, bedrukt in hoge resolutie

Een mooie presentatiewand valt of staat natuurlijk met een mooie bedrukking. Daarom werken we alleen met de mooiste stoffen die we bedrukken in een duurzame sublimatietechniek en die mooi strak hangen. Voor de veiligheid (iets waar steeds meer op gelet wordt op beurs locaties) gebruiken we alleen doek welke B1 gecertificeerd is (brandveilig).

Meer weten of interesse in een speciale maatvoering Expo MiniTruss? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

 

    INTERESSE?

    Nieuwschierig naar wat Expo voor u kan betekenen?Wij zorgen voor de koffie en een luisterend oor.
    Maak dan nu een afspraak.
    This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.