Expo-Fabric-Pro-lightbox-Counter-with-backround-2
Expo-Fabric-Pro-lightbox-Counter-with-backround-2
Expo-Fabric-Pro-lightbox-Counter-with-backround-3
Expo-Fabric-Pro-lightbox-Counter-with-backround-2
Expo-Fabric-Pro-lightbox-Counter-with-backround

Expo Fabric Pro Lightbox Counter

Een lightbox balie met als basis ons beproefde pop-up frame. Frame uitvouwen en strips plaatsen, LED-module ladder inhangen, graphics plaatsen, stekker in het stopcontact en je hebt in no-time je chique beursbalie of demonstratie balie voor je evenement. Backlighting is hot! Perfect voor beurzen, congressen en events.

Prijs : 765.00

Beschikbaarheid, levertijd ca. 5-10 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Een lightbox balie, makkelijker dan ooit op te bouwen! De print van deze mobiele balie wordt egaal van achteren belicht door een oprolbare ladder van LED modules. Een letterlijk schitterende balie voor beurzen, congressen en events.

 

Val op met de Expo Farbic Pro Lightbox Counter

Onze nieuwe Expo Fabric Pro Lightbox Counter is de verlichte variant van de “gewone” uitvoering. In het frame van deze balie bevestig je als extra een LED ladder wat zorgt voor een opvallende uitstraling.

De balie bestaat uit een lichtgewicht aluminium pop-up frame. Op het frame bevestig je een aantal strips waarin je het geprinte doek met een z.g. “pees” drukt. Hierdoor span je het doek aan alle 4 zijden mooi strak. Ook in de zijkanten van het frame worden geprinte doeken gespannen. Een bovenblad maakt de balie vervolgens af.

 

Deze balie past natuurlijk perfect bij een Expo Fabric Pro beurswand of modulaire stand. Maar er zijn veel mer toepassingen denkbaar. Bijvoorbeeld in een winkelruimte, etalage als productdisplay of een showroom.

 

Lightbox balie met afsluitbare achterzijde en schapje

Deze lightbox balie maak je ook aan de achterkant dicht met een doek. Hierdoor krijg je de maximale lichtreflectie waardoor de print aan de voorkant prachtig van binnenuit wordt aangelicht. De achterzijde van de balie is afsluitbaar d.m.v. een doek met een ritssluiting. In de balie plaats je een schap, waardoor je in de balie nog wat spulletjes kunt opbergen.

De balie leveren we geheel compleet in een handige roltas waardoor de balie niet alleen netjes is opgeborgen maar ook gemakkelijk is te vervoeren.

 

Print in dye-sublimation

Uiteindelijk is de print het meest belangrijk en wij besteden hier heel veel aandacht aan. Om te beginnen kiezen we een doeksoort welke is voorzien van de juiste hoeveelheid stretch. Dit om een strak en vrijwel kreukvrij eindresultaat te garanderen. Het doek wordt gemaakt van polyester, en dus kunststof, geweven vezels. Het doek dat wordt gebruikt bij lightbox toepassingen heeft ook nog eens een speciale bewerking waardoor het licht mooi egaal over het doek wordt verspreid,

 

Vervolgens printen we de stof in een sublimatie techniek. Dit is de mooiste en meest duurzame techniek als het gaat om het printen van doek. De inkt wordt als het ware opgesloten in de vezels van het doek waardoor het doek zelfs wasbaar is op 30 graden. Maar belangrijker nog is dat dit doek garant staat voor de mooiste kleuren, heldere afbeeldingen en haarscherpe teksten.

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van materialen

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze doeken zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En als het doek na intensief gebruik vuil is geworden dan is deze wasbaar op een temperatuur van 30 graden.

 

Wisselen van graphics?

Wil je van graphic wisselen? Geen probleem, de geprinte doeken zijn heel eenvoudig bij te bestellen en te verwisselen. De nieuw bestelde doeken zijn ook weer voorbereid met de benodigde pezen waarmee je ze moeiteloos in de bestaande strips plaatst.

 

Een nieuwe print bestel je eenvoudig bij ons en met hetzelfde gemak vervang je, zonder gereedschap, het stretchdoek.

 

Handige transporttas op wielen

De gehele presentatie wand wordt geleverd in een roltas (inclusief) met foam interieur. Hierdoor neem je je beurswand of beursstand veilig opgeborgen mee naar ieder evenement.

 

Meer weten?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms om deze of één van onze andere beurswanden “live” te bekijken.

Voordelen

  • Van binnenuit verlicht
  • Snel op te bouwen
  • Afsluitbare achterzijde d.m.v. rits
  • Schapje
  • Plug & play LED module ladder
  • Transporttas met interieur
  • Licht in gewicht

Technische gegevens

Product Naam Afmeting Gewicht Transport Opbouwtijd
Expo Fabric Pro Lightbox Counter 100x100x35cm (BxHxD) 9,5 kg Transporttas, 110x40x20cm (BxHxD) 10 minuten

 

Inhoud

Frame 100x100x30
Frame met boven- en tussenblad  ✔
Print op doek 1-zijdig (B1 – brandveilig)
Print op doek 2-zijdig (B1 – brandveilig)
Doek met ritssluiting achterzijde
Lightbox
Koffer op wielen O
Draagtas met interieur

O = Optioneel leverbaar, te selecteren in de webshop of vraag ons naar de mogelijkheden.

– = Niet leverbaar

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.