HET ZIJN DE KLEINE DINGEN DIE HET DOEN

Bedrukt meubilair en technologische snufjes die je beursstand boosteren
 

Je kunt natuurlijk met een basisset, bestaande uit een beurswand, balie en brochurehouder, genoegen nemen. Je kunt ook de next step nemen.

 

Bijvoorbeeld een verhoogde vloer met een geprinte topvloer. Of bedrukte loungestoelen voor een optimale merkbeleving. Of videototems waarvan je de content via WiFi kunt sturen.

 

Klik maar op één van de bovenstaande categorieën en bekijk alle mogelijkheden. We helpen je ook graag in één van onze showrooms te Apeldoorn, Bodegraven of Antwerpen. Veel materialen staan er opgesteld. Meer interesse in een videomeeting? Laat dan even een berichtje achter op de hieronderstaande contactbutton en we nemen ommegaand contact met je op.

 

Expo Display Service kwam in 1979 als eerste leverancier op de Europese markt met het pop-up frame. En daarmee stond Expo aan de Europese bakermat van de doe-het-zelf mobiele beurswanden markt. Zonder het gebruik van gereedschap of hulpmiddelen was daar een presentatiesysteem dat door één persoon binnen enkele minuten kon worden opgezet. En dat bood in die tijd al volledig nieuwe mogelijkheden voor de presentatie van een beurs- of reclameboodschap.

 

Sindsdien kunnen kleinere Do-It-Yourself beursstands steeds sneller en eenvoudiger worden opgebouwd. En nemen de mogelijkheden alleen maar toe. Beeldscherm integratie, (dynamic) lightbox, modulaire toepassingen en er staat nog meer in de planning.Met hoogwaardige en verwisselbare prints of graphics kunnen beurswanden en promotiedisplays van Expo Display Service steeds opnieuw worden gebruikt.

 

Al sinds 1979 vertrouwen talrijke klanten op de mobiele DIY oplossingen van Expo Display Service. Topkwaliteit, service en onze fabrieksgarantie zijn voor ons standaard waarden.

 

EEN NIEUW TIJDPERK
BEGINT MET TOEPASBARE DIY HI-TECH oplossingen voor modulaire presentatiesystemen 

DE VOORDELEN VAN EEN DIY BEURSWAND

 

Het is niet voor niets dat sommige beurswanden hun bijnaam te danken hebben aan een paraplu. Het uitvouwen van het frame gaat op een vergelijkbare manier.

 

Ze kunnen in een paar eenvoudige stappen en zonder gebruik van gereedschap worden gemonteerd en gedemonteerd. Of geopend en gesloten.DIY beurswanden zijn door de vorm of stabilisatievoetjes zeer stabiel.

 

Om de beurswanden eenvoudig naar de locatie te vervoeren, zitten zij in met wielen uitgeruste koffers.Sommige koffers kunnen ook als productdisplay of balie worden ingezet. Zij worden voorzien van een houten bovenblad en een full colour "ommantelingspaneel". Vraag ons ernaar!

Hebben wij je interesse gewekt?

Nieuwsgierig naar wat Expo voor jou kan betekenen? Wij zorgen voor de koffie en een luisterend oor.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.