Outstanding-Fabric-3x4-1
Outstanding-Fabric-3x4-1
Outstanding-Fabric-3x3-3
Outstanding-Fabric-3x3-2
Outstanding-Fabric-3x3-1
Outstanding-Fabric-3x4-1
Outstanding-Fabric-3x3-5
Outstanding-Fabric-3x3-4
presentatie wand
Outstanding-Fabric-3x2-1
Outstanding-Fabric-Magnetics
Outstanding-Fabric-Security-Lock
Outstanding-Fabric-Bag

Expo Fabric

De Expo Fabric is een presentatie wand met een print in de modernste print techniek op hoogwaardige stretchstof. Het frame met doek klap je in één beweging uit en de speciale stretchstof spant zich in dezelfde beweging strak. Populair als perswand!

Prijs : 497.00697.00

Beschikbaarheid, levertijd ca. 5-10 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

De meest eenvoudige presentatie wand! Een pop-up wand met een print in de modernste print techniek op hoogwaardige stretchstof. Door het eenvoudig uitvouwen van het frame ben je in no-time klaar voor actie! Het frame met doek klap je in één beweging uit en de speciale stretchstof spant zich in dezelfde beweging strak. Een presentatie opgezet binnen één minuut!

 

Supersnel op te bouwen presentatie wand met magneetvergrendelingen

De lichtste en snelst op te bouwen presentatie wand uit ons assortiment, dat is de Expo Fabric. Deze presentatie wand bestaat uit een lichtgewicht opvouwbaar aluminium pop-up frame waar het full colour geprinte doek al op voor-gemonteerd is met klittenband. Het enige wat je nog hoeft te doen is het frame uitvouwen waarna je beurs, presentatie of promotie kan beginnen. Zo creëer je in minder dan 1 minuut en met heel weinig moeite een prachtige presentatie wand waarmee je gezien wilt worden.

 

Prachtig full colour geprint doek

Het doek dat wij gebruiken voor deze presentatie wand wijkt af van de doeken die gebruikt worden voor andere presentatie wanden. Wij gebruiken geen standaard doekmaterialen (Jetbanner, Polydeco etc.) maar een speciaal voor deze toepassing geweven 280 grams doek. Dit doek laat zich niet alleen prachtig bedrukken maar hangt door een extra hoeveelheid stretch (8%) welke in het doek verweven zit altijd mooi strak en is bovendien kreuk arm. Het doek printen we vervolgens d.m.v. een sublimatie techniek welke garant staat voor het mooiste en duurzame eindresultaat. Zo weet je zeker dat jouw bedrijf of product schittert!

 

Perfect afgewerkt doek

Maar ook onze afwerking is superieur. Zo naaien we in die delen die aan de zijkanten van het frame komen op 2 plaatsen een verstevigingsband. Hierdoor hangen deze zijkanten mooier en strakker.

 

We leveren de Expo Fabric standaard inclusief zijkanten waardoor het gehele frame onzichtbaar wordt en alle aandacht uitgaat naar de communicatie. Het doek is wasbaar en B1 gecertificeerd (brandveilig).

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van materialen

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze doeken zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En als het doek na intensief gebruik vuil is geworden dan is deze wasbaar op een temperatuur van 30 graden.

 

Wisselen van graphics?

Wil je van graphic wisselen? Geen probleem, de geprinte doeken zijn heel eenvoudig bij te bestellen en te verwisselen. De geprinte doeken bevestig je namelijk eenvoudig met door het met klittenband voorbereide doek te plaatsen op de klittenband punten van het frame.

 

Het ontwerp van jouw presentatie wand

Het ontwerp kun je kant-en-klaar aanleveren via deze aanleverspecificaties. Heb je liever dat wij het ontwerp voor je maken? Eén van onze vormgevers doet dat graag voor je!

 

Handige trolleytas

De gehele presentatie wand leveren wij in een roltas (inclusief) waardoor je de presentatie wand heel gemakkelijk kunt meenemen en vervoeren.

 

Zoek je een andere snel op te bouwen presentatie wand of een (rol)banner? Klik wand hier.

Voordelen

  • Opgezet binnen 1 minuut
  • Magnetische vergrendelingen
  • Superieure printkwaliteit en afwerking
  • Inclusief bedrukte zijkanten
  • Doek is wasbaar en brandwerend (B1 certificaat)
  • Incl. stelvoetjes voor ongelijke vloer
  • Incl. handige transporttas op wielen
  • 5 jaar garantie op het frame

Specificaties

Product Naam Afmeting Gewicht Transport Opbouwtijd
Expo Fabric 3×2 150x225x30 cm (BxHxD) 15,2 kg Transporttas op wielen 36x84x21cm (BxHxD) 1 minuut
Expo Fabric 3×3 225x225x30 cm (BxHxD) 15,5 kg Transporttas op wielen 36x84x21cm (BxHxD) 1 minuut
Expo Fabric 3×4 300x225x30 cm (BxHxD) 16,5 kg Transporttas op wielen 36x84x21cm (BxHxD) 1 minuut

Inhoud

 

Frame 3×2 3×3 3×4
Print op doek 1-zijdig (B1 – brandveilig)
LED spots O O O
Voetplaten O O O
Koffer op wielen X X X
Tas op wielen

 

O = Optioneel verkrijgbaar

X = Niet noodzakelijk, optioneel verkrijgbaar

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.