BANNERS, BALIES & BROCHUREHOUDERS

 

De eerste extra benodigdheden om van je beurswand een beursstand te maken. Of een kleine beurspresentatie op een congres of seminar. Of een promotiekit waarmee je je snel en professioneel presenteert in een winkelcentrum of bij een groothandel.

 

Ook deze mobiele presentatiesystemen zijn er in verschillende vormen, afmetingen en uitvoeringen. Print op polyester, plaat of polyester doek in dye-sublimation. Van binnenuit verlichte graphics waardoor je ook van je balie een lightbox variant maakt.

 

Alle zijn ze bedacht om voor de toepassing de beste oplossing te vormen in gebruik, gewicht en natuurlijk presentatie. Expo Display Service kwam in 1979 als eerste leverancier op de Europese markt met het pop-up frame. En daarmee stond Expo aan de Europese bakermat van de doe-het-zelf mobiele presentatiesystemen markt.

 

Zonder het gebruik van gereedschap of hulpmiddelen was daar een presentatiesysteem dat door één persoon binnen enkele minuten kon worden opgezet. En dat bood in die tijd al volledig nieuwe mogelijkheden voor de presentatie van een beurs- of reclameboodschap.

 

Sindsdien kunnen kleinere Do-It-Yourself beursstands steeds sneller en eenvoudiger worden opgebouwd. En nemen de mogelijkheden alleen maar toe. Beeldscherm integratie, (dynamic) lightbox, modulaire toepassingen en er staat nog meer in de planning. Met hoogwaardige en verwisselbare prints of graphics kunnen beurswanden en promotiedisplays van Expo Display Service steeds opnieuw worden gebruikt.

 

Al sinds 1979 vertrouwen talrijke klanten op de mobiele en opvouwbare presentatiewanden en tentoonstellingswanden van Expo Display Service. Topkwaliteit, service en onze fabrieksgarantie zijn voor ons standaard waarden.

EEN NIEUW TIJDPERK
BEGINT MET VERLICHTE MODULAIRE PRESENTATIESYSTEMEN

 

ZOEK JE EEN EYECATCHING PROMOTIEWAND?

 

Een nieuw tijdperk begint met de toepassing van LED modules. Hiermee verlicht je eenvoudig je print of graphic van binnenuit. De op deze manier prachtig egaal verlichte graphic zorgt voor meer bekijks tijdens je beurs, congres, seminar of promotie activiteit.Een tijdperk van schaduwvrije achtergrondverlichting voor jouw boodschap aan je bezoeker tijdens je evenement.

 

Deze vrijstaande promotiedisplays of presentatiewanden worden verlicht door LED modules in het frame. Deze lichte frames worden steeds populairder door de sterk vereenvoudigde manier van op- en afbouwen.

Je beurswand uitbreiden naar beursstand?

Nieuwsgierig naar wat Expo voor u kan betekenen? Wij zorgen voor de koffie en een luisterend oor.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.