Toont alle 9 resultaten

Prijs : 255.00480.00

Zeer geschikt als strakke banner in een showroom of winkel. Maar natuurlijk ook als ondersteunende i…

Prijs : 349.00

Zeer geschikt als strakke opvallende lightbox banner in een showroom of winkel. Maar natuurlijk ook…

Prijs : 645.00

Een prachtige lichtgewicht mobiele LED-balie of receptie balie die je zonder gereedschap opbouwt. Je…

Prijs : 765.00

Een lightbox balie, makkelijker dan ooit op te bouwen! De print van deze mobiele balie wordt egaal v…

Prijs : 800.002,440.00

Dé lightbox beurswand, die door de prachtige en indringende compleet verlichte graphic een hoge impa…

Prijs : 820.003,670.00

Een prachtige edgelit lightbox pop-up wand waarop een kunststof (polyester) geprint doek wordt gepla…

Prijs : 935.006,390.00

Een prachtige backlit lightbox pop-up wand waarop een kunststof (polyester) geprint doek wordt gepla…

Prijs : 1,974.006,290.00

Expo Lightbox presentatiewand (tot kleine modulaire beursstand) Met Expo Lightbox beschik je over ee…

Prijs : 4,239.004,423.00

Dé lightbox beursstand, die door de prachtige en indringende compleet verlichte graphic een hoge imp…


Waar let je op als je een lightbox presentatiewand of lightbox modulaire beursstand koopt.

Nog geen 10 jaar geleden waren fel oplichtende prints een bijzonder fenomeen tijdens vakbeurzen of etalages in winkelstraten. Je kwam ze wel al regelmatig tegen in showrooms van autodealers, horecagelegenheden of kledingzaken. Dan vaak als onderdeel van een permanente interieurinrichting. Tegenwoordig is de techniek veel toegankelijker en zijn de systemen makkelijker op te zetten. Meestal ready-to-use. Lees verder onder de artikelen.... 

Waar let je op als je een lightbox presentatiewand of lightbox modulaire beursstand koopt.

Nog geen 10 jaar geleden waren fel oplichtende prints een bijzonder fenomeen tijdens vakbeurzen of etalages in winkelstraten. Je kwam ze wel al regelmatig tegen in showrooms van autodealers, horecagelegenheden of kledingzaken. Dan vaak als onderdeel van een permanente interieurinrichting. Tegenwoordig is de techniek veel toegankelijker en zijn de systemen makkelijker op te zetten. Meestal ready-to-use. Uiteraard is er niet één specifiek systeem op de markt. Er zijn er verschillende waar de onderscheidende producenten op hun manier hebben nagedacht over hoe het product gemakkelijk door de gebruiker is op en af te bouwen.

Waar moet je nu op letten?

1. Is een systeem zonder gereedschap op en af te bouwen. Want we willen zo snel mogelijk klaar zijn om onze tijd te benutten voor klantcontacten. Ruwweg zijn er twee systemen. Simpel gezegd: met en zonder schroeven. En schroeven zijn er dan van redelijk formaat boutjes tot het miniformaat inbus waarvan je ze liever niet in bouwpakketten tegenkomt.2. Hoe wordt de LED verlichting voorzien van stroom? Geïntegreerde stroom doorvoer of na opbouw van het frame de verlichting met losse kabels te moeten voorzien van stroom. Bij in de profielen geïntegreerde stroomvoorziening werkt de op- en afbouw natuurlijk het snelst maar ook het meest veilig.3. Hoe goed is de LED verlichting verwerkt? Zitten de strips geïntegreerd in de profielen of zijn ze erop geplakt of geschroefd? Geïntegreerde strips zijn natuurlijk veel veiliger. Mocht je de profielen bij afbouwen per ongeluk tegen elkaar stoten kan bij erop gemonteerde LED verlichting het kapje met de lens eenvoudig afbreken. Het is kwetsbaarder.4. Kunststof of aluminium? “Plastic ziet er goedkoop uit”. In de praktijk blijkt echter dat men van een afstand het onderscheid niet ziet. Hier is geen goed antwoord op te geven. Kunststof is iets lichter en goedkoper. Ook milieutechnisch hebben beide hun voors en tegens. Qua uitstraling is eigenlijk het enige wat er toe doet dan het uiteindelijke eindresultaat. En daar is het type LED verlichting en de printkwaliteit plus de stof waarop geprint wordt veel belangrijker.

5. De accessoires en modulaire mogelijkheden Wat kun je er verder mee in de toekomst. Dat is misschien nog wel de interessantste vraag. Want je begint ergens mee en dan plotseling zou een beeldscherm geplaatst op de wand toch wel mooi zijn. Dan wil je beslist vooraf weten of die uitbreidingsmogelijkheden er zijn. Of je begint met een wand en je zou willen uitbreiden naar een kleine modulaire beursstand. Denk eens aan onderstaande:

Expo Lightbox geeft op alle bovenstaande vragen het positieve antwoord. Expo Lightbox is ontwikkeld als duurzaam expositiesysteem. Met een groot gebruiksgemak en een hoogstaande afwerkingskwaliteit. Wil je meer weten neem dan gerust contact net ons op 055-3238555. Of laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met jou op. Expo Lightbox is ook eenvoudig in de webshop te bestellen.
 

    INTERESSE?

    Nieuwschierig naar wat Expo voor u kan betekenen?Wij zorgen voor de koffie en een luisterend oor.
    Maak dan nu een afspraak.
    This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.