digitaal A-board
digitaal A-board
Expo Video A-Board-1
Expo Video A-Board-8
Expo Video A-Board-2
Expo Video A-Board-11
Expo Video A-Board-7
Expo Video A-Board-3
Expo Video A-Board-4
Expo Video A-Board-5
Expo Video A-Board-6
Expo Video A-Board-9
Expo Video A-Board-10

Expo Smart Video A-Board

Een digitaal A-board. Met Expo Video A-board pas je op afstand vanuit je eigen stoel (via WiFi) de boodschap op je digitale A-board aan. Doe je het liever via een USB-stick kan dat natuurlijk ook.

Prijs : 2,895.00

Prijzen excl. BTW excl. verzendingskosten

Beschikbaarheid, levertijd ca. 10-12 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Een digitaal A-board. Met Expo Smart Video A-board pas je op afstand vanuit je eigen stoel (via WiFi) de boodschap op je digitale A-board aan. Hoeveel makkelijker kan het nog. Doe je het liever via een USB-stick kan dat natuurlijk ook.

 

A-board goes digital!

Het Expo Smart Video A-board tilt het klassieke A-board (met een geprinte poster) naar het volgende level. Met een stijlvol zwart of wit frameless design gaat alle aandacht naar je boodschap uit. Bezoekers worden getriggered om stil te staan bij de video’s of afbeeldingen waarop je je presenteert naar het publiek. Laat jouw verhaal zien, leg details uit, breng emoties over en bepaal de sfeer met een video of diashow.

 

Conpact maar met veel impact

Een digitaal A-board met een 43″ Samsung beeldscherm aan boord. Dat krijg je geleverd als Expo Smart Video A-board. Samsung staat al jaren aan de top van beeldschermen waarmee de kwaliteit gewaarborgd is. Dit model is voor indoor gebruik bedoeld. Door zijn compacte afmetingen staat hij ook bijna nergens in de weg. En doet hij dat wel, dan verrijd je hem eenvoudig naar een andere plek. Wand de Expo Video A-board is voorzien van handige wieltjes,

 

Met de gepoedercoate stalen constructie is de zeer duurzame behuizing perfect om jouw boodschap 24/7 onder de aandacht te brengen. De Expo Video A-board is verkrijgbaar in een witte en een zwarte uitvoering. Andere RAL-kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Branding aan de voorzijde van het A-bord is ook op aanvraag mogelijk. Natuurlijk verlengt dat wel de levertijd. Overleg met ons de mogelijkheden en levertijden.

 

Plug & Play

Verander jouw boodschap snel en eenvoudig via USB en afstandsbediening, of op afstand via WiFi. Binnen enkele minuten is jouw veranderde video presentatie actief. Perfect te gebruiken in winkelcentra, hotels of op beurzen. De behuizing is gemaakt om het professionele Samsung scherm van binnen te beschermen en aan te vullen. In verband met de elektrische aansluiting is het systeem alleen binnen te gebruiken.

 

Samsung

Samsung staat al jaren bekend om zijn innovatieve technische oplossingen. Het bedrijf staat voor het streven naar het bereiken van het onbereikbare. Innoveren om oude en nieuwe barrières te overwinnen. En mensen en wat zij belangrijk vinden centraal te stellen. De techniek en de kwaliteit lopen voorop en in deze video zuil zullen ze je helpen jouw boodschap helder over te brengen en op eenvoudige wijze aan te passen wanneer dat jou uit komt.

 

Je kunt de Expo Smart Video A-board hier in de webshop bestellen. Wil je meer informatie neem dan hieronder contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Andere smart video oplossingen bekijken? Kijk gerust hier!

Voordelen

  • Makkelijk te vervoeren en te verplaatsen door de onder het frame geplaatste wieltjes
  • Elegante frameless constructie
  • Perfect voor showrooms, horeca, beurzen en ander binnengebruik
  • Verander je video presentatie via USB of vanaf afstand via WiFi
  • Wit en zwart standaard leverbaar, andere RAL kleuren mogelijk tegen meerprijs

Specificaties

Product Naam Afmeting Gewicht Transport afmeting
Expo Smart Video A-Board 57x124x43cm (BxHxD) 36 kg 70x152x139cm (BxHxD)

 

Inhoud

Expo Video A-board
Verrijdbaar compact frame  ✔
Kleuren wit of zwart
43″ beelscherm Samsung
Presentatie aanpasbaar via WiFi
Presentatie aanpasbaar via USB
Andere kleuren frame O
Kartonnen verpakking
Koffer op wielen O

O = Optioneel leverbaar, te selecteren in de webshop of vraag ons naar de mogelijkheden.

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.