mobiele beursbalie
mobiele beursbalie
swift-counter-2022-b
swift-counter-2021-c
swift-counter-2021-d
swift-counter-2022-10
swift-counter-2021-e
swift-counter-2021-a
swift-counter-2021-b
swift-counter-f-7

Expo Swift Counter

Gunstig geprijsde rechte of ovale, stabiele balie. De Swift counter is een stabiele en eenvoudig op te bouwen mobiele beursbalie.

Prijs : 380.00435.00

Beschikbaarheid, levertijd ca. 5-10 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Recht of gebogen, ca. 1 meter breed of nog breder. De Swift Counter is een vriendelijk geprijsde, stabiele mobiele beursbalie. En extreem eenvoudig op te bouwen.

 

Deze mobiele beursbalie kun je multifunctioneel inzetten op beurzen, congressen, evenementen en bedrijvendagen. en je kunt deze balie ideaal inzetten als promotiebalie ter ondersteuning van (product) introducties.

 

Keuzes, keuzes, keuzes

Er is een gebogen en er is een rechte variant. Bij de gebogen variant kun je dan ook nog uit twee breedtes kiezen. Zo heb je een standaard uitvoering die al voldoet aan de afmeting die een receptie- of beursbalie behoort te hebben. Maar je kunt nog een slagje groter kiezen. Daarnaast is er ook nog de Swift Podium, die als productdisplay (een podium of podest) kan dienen. of gewoon als een gezellige hoge tafel

 

Met of zonder graphic, de Swift Counter is altijd inzetbaar

Deze Expo Swift Counter heeft met en zonder graphic altijd een hoogwaardige uitstraling. Deze balie heeft standaard een zilverkleurig oprolbaar lamellen frame. Dit lamellen frame verbindt het topblad met het bodemblad en vormt de basis van een stabiel geheel. Aan de binnenzijde plaats je nog een schapje.

 

De balie is natuurlijk af met het meegeleverde geprinte paneel die je zelf geheel naar wens kunt opmaken. Of het nu gaat om een specifiek product of je bedrijfslogo.

 

Het opbouwen van deze mobiele beursbalie gaat heel eenvoudig (zie ook de foto’s):
  1. Op het onderblad wordt de lamellenrol tegen de klittenbandrand bevestigd.
  2. Hierna wordt op dezelfde wijze het bovenblad bevestigd.
  3. Daarna hoef je alleen nog maar je full colour geprinte paneel uit te rollen en om de balie heen te spannen waarna je deze aan de achterzijde op het klittenband vastzet.
  4. Klaar!

 

Zo bouw je in minder dan 10 minuten een mooie beurs- of promotiebalie die je product of bedrijf op een aantrekkelijke wijze presenteert.

 

Wij leveren de balie helemaal compleet. Dus inclusief een gepolsterde tas voor het boven – en onderblad en een aparte (verstevigde) tas voor de lamellenrol en de full colour print.

 

Een print op geprint kunststof met krasvast laminaat

De print maakt je balie compleet. Die is natuurlijk belangrijk en daar besteden wij veel zorg aan. Niet alleen door met de mest up-to-date printtechnieken te printen maar ook door het materiaal zo te kiezen dat het lang mee gaat. Je print krijgt aan de voorzijde standaard bij ons een krasvast laminaat. Zo kun je vlekken makkelijk verwijderen met een vochtige doek.

 

Je bestelt de Swift Counter gemakkelijk in de webshop. Heb je vragen of wil je meer weten kun je ons natuurlijk altijd contacten!

 

Kijk gerust naar onze andere modellen mobiele beursbalies!

Voordelen

  • Heel snel en gemakkelijk op te zetten
  • 2 gepolsterde compacte tassen
  • Zeer stabiel
  • Inclusief tussenblad
  • Inclusief full colour bedrukking

Technische gegevens

Product Naam Afmeting Gewicht Transport afmeting Opbouwtijd
Swift Counter C 90 90x93x45cm (BxHxD) 9 kg 52x20x95cm (BxHxD) 8 minuten
Swift Counter C 120 120x93x45cm (BxHxD) 11 kg 52x25x125cm (BxHxD) 8 minuten

 

Inhoud

 

Frame 90cm 120cm
Top-/bodemblad in wit/hout/zwart/zilver
Print met krasvast laminaat
Twee gepolsterde tassen
Schapje

 

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.