Expo-automatic-counter-90-Light_Aan
Expo-automatic-counter-90-Light_Aan
Expo-automatic-counter-90-Light_Aan
Expo-automatic-counter2
Expo-automatic-counter5
Expo-automatic-counter4
Expo-automatic-counter3
Expo-automatic-counter-70
Expo-automatic-counter-90

Expo Automatic Counter

Deze balie bouwt zichzelf op! Een uniek gas geveerd pop-up frame ontvouwt zich vanzelf waarna het full colour geprinte stretchdoek automatisch strak trekt. Deze automatische pop-up balie staat stabiel en vouwt weer in door op het bovenblad te drukken.

Prijs : 495.00795.00

Beschikbaarheid, levertijd ca. 5-10 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Dit is een automatische pop-up balie waarbij je letterlijk niets hoeft te doen. In uitvoeringen van 70 cm breed, 90 cm breed en zelfs een LIGHTBOX variant. De balie vouwt vanzelf uit waarbij het de geprinte stretchstof strak trekt.

 

Bij het afbouwen geef je een, stevige, duw op het bovenblad en je duwt de balie terug naar een klein pakket. Daarna plaats je het weer terug in de compacte en stevige uitgevoerde transporttas. Compact, snel, ultiem eenvoudig.

 

Een zichzelf opbouwende balie

Er was een tijd dat we lachend zeiden; “het zou mooi zijn als je de balie uit de tas haalt en het zichzelf opbouwt”. En daar is het dan: de Expo Automatic Counter. Het welbekende pop-up frame wordt hier ver- en ontgrendeld door gasveren.

 

Eenmaal uit de tas zet je de ingeklapte constructie op de grond, waarna het frame zich automatisch uitvouwt en de balie dus overeind komt. Het aan de automatische pop-up balie bevestigde full colour geprinte stretchdoek trekt zich tegelijkertijd strak.

 

Lightbox variant leverbaar

Wil je de Expo Automatic Counter ook nog van binnenuit verlichten? Kies dan deze optie en je ontvangt de balie met een in het blad geïntegreerde LED strip. Geen moeilijk gedoe met aparte LED strips plaatsen en kabeltjes verbinden. Simpel de stekker in het stopcontact en klaar!

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van materialen

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze doeken zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En als het doek na intensief gebruik vuil is geworden dan is deze wasbaar op een temperatuur van 30 graden.

 

Speciaal geprint en afgewerkt backlit doek

De print produceren we in sublimatietechniek op een speciale kunststof stretchstof. Dit doek is gemaakt van polyester geweven (kunststof) vezels. Door te printen in sublimatietechniek ontstaat een duurzaam en wasbaar eindresultaat met gave kleuren en heldere teksten. Bij de  lightbox variant wordt het doek nog speciaal bewerkt waardoor de print mooi, krachtig en egaal uitgelicht wordt.

 

Het doek is rondom afgewerkt met een siliconen pees. Met deze pees druk je het doek rondom in het boven- en bodemblad. Met als resultaat een mooie en strakke balie voor gebruik tijdens een beurs of promotioneel evenement. Daar boven op is het doek B1 (brandveilig) gecertificeerd.

 

Wisselen van graphics?

Wil je van graphic wisselen? Geen probleem, de geprinte doeken zijn heel eenvoudig bij te bestellen en te verwisselen. De nieuw bestelde doeken zijn ook weer voorbereid met de benodigde pezen waarmee je ze moeiteloos in het boven- en bodemblad plaatst.

 

Een nieuwe print bestel je eenvoudig bij ons en met hetzelfde gemak vervang je, zonder gereedschap, het stretchdoek.

 

Handige robuuste transporttas

De gehele presentatie wand leveren we in een robuuste transporttas. Hierdoor neem je je balie veilig opgeborgen mee naar ieder evenement.

 

De Expo Automatic Counter als receptie balie

De Expo Automatic Counter is perfect om met mensen even een praatje te maken. Of je kunt er producten op demonstreren. Deze balie heeft geen geopende achterzijde of schap. Zoek je een promotiebalie die dit wel heeft kijk dan nog even hier voor andere opties.

Voordelen

  • Uniek gasgeveerd systeem in een bekend pop-up frame
  • Balie bouwt zichzelf op
  • Full colour geprint stretchdoek kan op de balie gemonteerd blijven
  • Full colour geprint stretchdoek kan eenvoudig vervangen worden
  • Unieke snel op en af te bouwen balie
  • Met bijgeleverde compacte transporttas
  • Iedereen kan dit!

Technische gegevens

Product Naam Afmeting Gewicht Transport Opbouwtijd
Expo Automatic Counter 70 70x90x48 cm (BxHxD) 8 kg Transporttas <1 minuut
Expo Automatic Counter 90 90x90x48 cm (BxHxD) 10 kg Transporttas <1 minuut
Expo Automatic Counter 90 Lightbox 90x90x48 cm (BxHxD) 12kg Transporttas <1 minuut

Inhoud

Frame 70×90 90×90 90×90 lightbox
Frame, gemonteerd op top- en boemblad
Full colour geprint stretchdoek
Stevige transporttas
Geïntegreerde LED strip in bodemblad
Tussenblad X X X
Print vervangbaar O O O

O = Optioneel leverbaar

X = Niet mogelijk

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.