Mobiele beursstands van 6m² tot 20m²Goedkope, mobiele promotie of beursstands

Een mobiele beursstand is de ideale begeleider voor beurzen, promotiecampagnes, roadshows, evenementen en productpresentaties. Mobiele beursstands en promotiestands van Expo Display Service zijn eenvoudig te vervoeren en kunnen ook snel worden opgezet en gedemonteerd. U kunt kiezen uit verschillende beursstands en promotiesets. Wij bieden u topkwaliteit tegen een redelijke prijs.

Mobiele beursstands van 6 m² tot 20 m²

Modulaire en mobiele beursstands vormen de kerncompetentie van Expo Display Service. Hoge flexibiliteit en lage transport- en opslagvolumes onderscheiden al onze oplossingen in gelijke mate. Ze kunnen door één persoon zonder gereedschap worden gemonteerd en op elk moment individueel worden aangepast aan de ruimtelijke eisen. Onze beursstand en promotiesystemen garanderen u een professionele uitstraling en communiceren perfect uw reclame-uitstraling!

Hier vindt u een grote keuze aan beursstands of promotiestands. Afhankelijk van uw wensen, grootte en budget kunt u kiezen uit onze verschillende ontwerpen en formaten van 6 m² tot 20 m² om de juiste beursstand of promotiestand te kiezen. Een professioneel design zorgt ervoor dat uw merk en producten op de voorgrond staan op het evenement en dat uw beursstand of promotiestand een echte blikvanger wordt.

Laatst bekeken