smart video screen
smart video screen
Expo Video Wall Panel-1
Expo Video Wall Panel-2
Expo Video Wall Panel-3
Expo Video Wall Panel-4
Expo Video Wall Panel-5
Expo Video Wall Panel-6

Expo Smart Video Screen

Een video screen, die je aan de muur kunt bevestigen of aan twee staalkabeltjes vanuit het plafond. De content kun je aanpassen via USB of WiFi op afstand vanuit je bureaustoel.

Prijs : 2,495.00

Prijzen excl. BTW excl. verzendingskosten

Beschikbaarheid, levertijd ca. 10-12 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Je content aanpassen op een smart video screen op afstand via de WiFi. Je kunt met deze smart video screen je content beheren vanuit je bureaustoel. Natuurlijk hebben we ook een USB optie toegevoegd zodat dit ook zonder de aanwezigheid van een WiFi netwerk kunt doen.

 

Smart digitaal beeldscherm

Je triggert je bezoeker met je digitale presentaties op het Expo Smart Video Screen met bewegend beeld, waardoor die eerder zal blijven stil staan. Het beeldscherm is verwerkt in een minimalistisch frame waardoor het een strakke en moderne uitstraling heeft. hierdoor kun je je boodschap perfect weergeven aan de geïnteresseerde bezoeker. Hang jouw video screen aan de muur of met twee staalkabeltjes aan het plafond voor een prikkelende video presentatie. Ideaal in te zetten in winkeletalages, hotels, restaurants, scholen, winkels en musea.

 

Strak en beschermend frame

Het 43” Samsung scherm wordt beschermd door een stalen gepoedercoate behuizing. We hebben de constructie ontworpen zonder glazen voorpaneel, waardoor de warmteregeling automatisch goed geregeld is.  Standaard wordt de Expo Smart Video Screen in portret geleverd. In panoramische stand ofwel liggend is op aanvraag mogelijk. Je kunt deze video screen alleen binnen gebruiken.

 

Personaliseer je content

Je verandert de video of afbeeldingen binnen enkele minuten met de Plug & Play en afstandsbediening of via WiFi. Het paneel is verkrijgbaar in zwart of wit. Andere RAL-kleuren kunnen op aanvraag worden geproduceerd.

 

Samsung

Samsung staat al jaren bekend om zijn innovatieve technische oplossingen. Het bedrijf staat voor het streven naar het bereiken van het onbereikbare. Innoveren om oude en nieuwe barrières te overwinnen. En mensen en wat zij belangrijk vinden centraal te stellen. De techniek en de kwaliteit lopen voorop en in deze video zuil zullen ze je helpen jouw boodschap helder over te brengen en op eenvoudige wijze aan te passen wanneer dat jou uit komt.

Wil je meer weten over een video screen of specifiek over de Expo Smart Video Screen, neem dan gerust contact met ons op! Kijk ook eens bij gerelateerde producten als Expo Smart Video Kiosk of de Expo Smart Video Kiosk Print.

Voordelen

  • Elegant en modern frameless design, “video-only”
  • Upload van content via USB of WiFi
  • In zwart en wit verkrijgbaar

 

Specificaties

Product Naam Afmeting Gewicht Transport afmeting
Expo Smart Video Kiosk 56x8x97cm (BxHxD) 67 kg 72x14x130cm (BxHxD)

 

Inhoud

Frame 56x97x8
Zwart en wit frame verkrijgbaar  ✔
Samsung 43″
Frameless design
Uopload content via USB
Upload content via WiFi
Koffer op wielen O

O = Optioneel leverbaar, te selecteren in de webshop of vraag ons naar de mogelijkheden.

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.