lichtgewicht counter
lichtgewicht counter
Expo Oval Counter-4
Expo Oval Counter-3
Expo Oval Counter-5
Expo Oval Counter-1

Expo Oval Counter

Zeer eenvoudig op te zetten balie. Met een minimum aan gewicht reis je naar je locatie. In no-time zet je de minimale hoeveelheid materialen (5x) in elkaar. Stabiele balie en zeer geschikt voor bijvoorbeeld product demonstraties.

Prijs : 410.00540.00

Beschikbaarheid, levertijd ca. 5-10 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Deze lichtgewicht counter bestaat uit twee bladen, 3 stangen en een print op hoogwaardige stretchstof.  Die span je strak tussen het bovenblad en bodemblad. Vijf minuten en klaar voor actie!

 

Minimum aan materiaal

Met een minimum aan materiaal zet je deze lichtgewicht counter zeer snel en eenvoudig op. Je vervoert de balie in een compacte draagtas. Het totale gewicht is slechts 8 kilo.

 

Je kunt de print op elk moment eenvoudig vervangen. Deze bevestig je namelijk met een zogenoemde pees in het top- en bodemblad. Daardoor wordt het doek uiteindelijk perfect opgespannen. De pees zit al bevestigd aan het doek.

 

Het top- en bodemblad zijn gemaakt van gelamineerd MDF die onderling verbonden worden door stevige ronde aluminium profielen. Alles zonder gereedschap.

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van materialen

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze doeken zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En als het doek na intensief gebruik vuil is geworden dan is deze wasbaar op een temperatuur van 30 graden.

 

Speciaal geprint en afgewerkt doek

De print produceren wij in sublimatietechniek op een speciale kunststof stretchstof. Dit doek is gemaakt van polyester geweven (kunststof) vezels. Door te printen in sublimatietechniek ontstaat een duurzaam en wasbaar eindresultaat met gave kleuren en heldere teksten.

 

Het doek is rondom afgewerkt met een siliconen pees. Met deze pees druk je het doek rondom in het boven- en bodemblad. Met als resultaat een mooie en strakke balie voor gebruik tijdens een beurs of promotioneel evenement.

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van materialen

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze doeken zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En als het doek na intensief gebruik vuil is geworden dan is deze wasbaar op een temperatuur van 30 graden.

 

Wisselen van graphics?

Wil je van graphic wisselen? Geen probleem, de geprinte doeken zijn heel eenvoudig bij te bestellen en te verwisselen. De nieuw bestelde doeken zijn ook weer voorbereid met de benodigde pezen waarmee je ze moeiteloos in het boven- en bodemblad plaatst.

 

Een nieuwe print bestel je eenvoudig bij ons en met hetzelfde gemak vervang je, zonder gereedschap, het stretchdoek.

 

Handige robuuste transporttas

De gehele presentatie wand leveren wij in een robuuste transporttas. Hierdoor neem je je balie veilig opgeborgen mee naar ieder evenement.

 

Deze balie is er ook met een gasgeveerd frame en daarmee wordt het opbouwen nog meer een fluitje van een cent wordt. Kijk eens bij de Expo Automatic Counter.

Voordelen

  • Inclusief compacte draagtas
  • Inclusief print op stof in dye-sublimation (de beste print techniek op stof)
  • Doek is verwisselbaar en wasbaar
  • Doek is brandveilig (B1 certificaat)
  • Stevige MDF bladen
  • Eenvoudige constructie m.b.v. slechts 3 aluminium profielen
  • Gereedschapsloos

Technische gegevens

 

Product Naam Afmeting Gewicht Transport Opbouwtijd
Expo Oval Counter 92x97x42 cm (BxHxD)  8 kg Transporttas 98x49x16cm (BxHxD) 5 minuten
Expo Oval Counter XL 107x97x42 cm (BxHxD)  10 kg Transporttas op wielen 102x57x16cm (BxHxD) 7 minuten

 

Inhoud

Frame Oval Counter Oval Counter XL
Full colour print
Frame
Draagtas
Print vervangbaar O O
Tussenblad X X

O = Optioneel leverbaar

X = Niet mogelijk

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.