tunnel display
tunnel display
Expo Stretchwall Tunnel-8
Expo Stretchwall Tunnel-5
Expo Stretchwall Tunnel-2
Expo Stretchwall Tunnel-4
Expo Stretchwall Tunnel-3
Expo Stretchwall Tunnel-6
Expo Stretchwall Tunnel-7

Expo Stretchwall Tunnel

Een enorme, zelf op te bouwen, tunnel gebaseerd op een lichtgewicht aluminium buizenframe met een full colour geprint kunststof stretchdoek.

Prijs : 2,995.00

Beschikbaarheid, levertijd ca. 5-10 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Een Stretch Wall als tunnel display. Met een enorme doorloop van wel 5 meter. Een enorme eyecatcher om je publiek naar een ingang te begeleiden of een product op een quasi geheimzinnige manier te presenteren.

 

Je kunt ook denken aan plaatsing van een tunnel display in showrooms om een product een speciale plaats te geven. Of je creëert een enorme promotionele plek in een groter winkelcentrum.

 

Expo Stretch Wall Tunnel met kunststof stretchdoek print voor een strak eindreultaat

Expo Stretch Wall Island 3 of 6,5 meter bestaat uit een licht aluminium buizenframe. Daarbij zijn de verschillende delen genummerd. Hierdoor is het opzetten een fluitje van een cent. Nadat het frame en de stabilisatievoeten zijn opgebouwd bevestig je de full colour bedrukking.

 

Kreukvrije full colour bedrukking

Uiteindelijk is de print het meest belangrijk en wij besteden hier heel veel aandacht aan. Om te beginnen kiezen we een soort (kunststof) doek welke is voorzien van de juiste hoeveelheid stretch. Dit om een strak en vrijwel kreukvrij eindresultaat te garanderen. Het doek wordt gemaakt van polyester, en dus kunststof, geweven vezels.

 

Vervolgens printen we de stof in dye-sublimation techniek. Dit is de mooiste en meest duurzame techniek als het gaat om het printen van doek. De inkt wordt als het ware opgesloten in de vezels van het doek waardoor het doek zelfs wasbaar is op 30 graden. Maar belangrijker nog is dat dit doek garant staat voor de mooiste kleuren, heldere afbeeldingen en haarscherpe teksten.

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van materialen

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze doeken zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En als het doek na intensief gebruik vuil is geworden dan is deze wasbaar op een temperatuur van 30 graden.

 

Het ontwerp van jouw tunnel display

Het ontwerp kun je kant-en-klaar aanleveren via onze aanleverspecificaties. Heb je liever dat wij het ontwerp voor je maken? Eén van onze vormgevers doet dat graag voor je!

 

Toepassingen

De Expo Stretch Wall Tunnel heeft een sterk afwijkende presentatievorm t.a.v. andere mobiele presentatiewanden. Je toont een volledig full colourbeeld, waardoor de aandacht niet afgeleid wordt door uitstekende stukken frame. En het speciale stretchdoek volgt perfect de contouren van het frame waarmee het gelijk strak opgespannen wordt.

 

Heb je een extra graphic of later een nieuwe graphic nodig? Bestel dan een extra of later een nieuwe graphic bij en je krijgt het als klein postpakketje toe gestuurd. Zonder het frame te hoeven demonteren schuif je de bestaande graphic van het frame en schuif je de nieuwe erop. Simpel, snel.

 

Expo Stretch Wall komt in allerlei formaten en vormen. Meer zien? Klik dan hier.

 

Meer weten?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms om deze of één van onze andere beurswanden “live” te bekijken.

Voordelen

  • Strakke beurswand
  • Kreukvrij stretch-doek met ritssluiting
  • Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken
  • Licht in gewicht
  • Binnen 10 minuten opgezet
  • Inclusief handige draagtas

Specificaties

Product Naam Afmeting Gewicht Transport Opbouwtijd
Expo Stretchwall Tunnel 550×245-330×460 cm (BxHxD) 16 kg Transporttas 12 minuten

 

Inhoud

 

Frame Tunnel
Frame met voeten  ✔
Profielen voor prints op doek
Voetplaten
Print op doek 1-zijdig
Print op doek 2-zijdig
Reflectiedoek
Verlichting LED spots aantal keuze ja
LED backlight spots
Koffer op wielen
Tas op wielen
Draagtas

 

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.