Expo Classic Counter Fabric-
Expo Classic Counter Fabric-
Expo Classic Counter Fabric-3
Expo Classic Counter Fabric-2
Expo Classic Counter Fabric-1

Expo Classic Counter Fabric

Lichtgewicht, maar robuuste, opvouwbare promotie balie. Inclusief draagtas, boven- en tussenblad en graphics op kunststof doek in dye-sublimation. In deze promocounter uitvoering geleverd met of zonder geprint top paneel.

Prijs : 375.00

Beschikbaarheid, levertijd ca. 5-10 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Een klassieker, deze robuuste promotiebalie. Deze Expo Classic Counter leveren we met prints op kunststof doek in dye-sublimation. Zeer geschikt voor promotionele activiteiten waar het uiterste gevraagd wordt van je promotie balie.

 

Nog altijd een lichtgewicht opvouwbare promotie balie. In deze uitvoering leveren we deze balie met of zonder geprint top paneel. Met een geprint toppaneel, ook wel topheader genoemd, ben je ook van een afstand goed zichtbaar voor je publiek.

 

Op- en afbouw

Deze robuuste promotiebalie is zeer eenvoudig op te zetten. Met makkelijk te verwisselen print op polyester doek kun je veel verschillende merken of boodschappen op één en dezelfde counter presenteren. De zijkanten vouw je uit, je plaatst het gelamineerde boven en tussenblad and you are ready for action!

 

Toepassingen

Deze balies worden veel ingezet tijdens promoties in winkelcentra, winkels, proeverijen, als demonstratie balie op een beursstand etc. Maar ook outdoor in combinatie met tenten bijvoorbeeld.

 

Dye sublimation prints voor het beste eindresultaat

Omdat het geprinte doek het meest belangrijk is bij deze beurswand besteden we hier heel veel aandacht aan. Om te beginnen kiezen we een soort doek welke is voorzien van de juiste hoeveelheid stretch. Dit om een strak en vrijwel kreukvrij eindresultaat te garanderen.

 

Vervolgens printen we dit doek in een sublimatie techniek. Dit is de mooiste en meest duurzame techniek als het gaat om het printen van doek. De inkt wordt als het ware opgesloten in de vezels van het doek waardoor het doek zelfs wasbaar is op 30 graden. Maar belangrijker nog is dat dit doek garant staat voor de mooiste kleuren, heldere afbeeldingen en haarscherpe teksten.

 

Eisen m.b.t. de brandveiligheid van de printbanen

Op beurslocaties en openbare gelegenheden worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze prints zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En wanneer er vlekken op de prints zitten kun je deze week gewoon op 30 graden wassen.

 

Scherpe prijs bij grotere oplagen!

Wil je een Expo Classic Counter Fabric inzetten voor grootschalige acties? Bij grotere oplagen maken we graag een scherpe prijs voor je.

 

Het ontwerp van jouw promotiebalie

Het ontwerp kun je kant-en-klaar aanleveren via deze aanleverspecificaties. Heb je liever dat wij het ontwerp voor je maken? Eén van onze vormgevers doet dat graag voor je!

 

Meer weten? Bel ons op 055-323855 of vul onderstaand contactformulier in!

Voordelen

  • Graphic geprint op polyester doek in dye-sublimation
  • Met gelamineerd houten topblad en schap
  • Geänodiseerd aluminium frame
  • Wordt geleverd met een transporttas
  • Natuurlijk is de print vervangbaar

Technische gegevens

Product Naam Afmeting Gewicht Transport afmeting Opbouwtijd
Expo Classic Counter Fabric 90x90x50cm (BxHxD) 17 kg 104x92x12cm (BxHxD) 5 minuten
Expo Classic Counter Fabric Topheader 90x215x50cm (BxHxD) 19 kg 104x92x12cm (BxHxD) (BxHxD) 10 minuten

 

Inhoud

 

Frame  90 
Topblad en schap van gelamineerd hout
Print op polyester doek in dye-sublimation
Tas
Print vervangbaar O
Topheader O
B1 – brandveilig

O = Optioneel bij te bestellen, vraag naar de mogelijkheden

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.