5x2 m² mobiele beursstands 

Bestel hoogwaardige 5x2 m² mobiele beursstands voor je volgende beurs

 

Oriënteer je je op een 5x2 m² beursstands, wil je experimenteren met de beschikbare ruimte en weet je niet precies wat je zoekt?Kijk dan niet verder en werk samen met de beste standbouwers van Europa: Expo Display Service. Onze productspecialisten, ontwerpers enstandbouwers realiseren de beste 5x2 promotiestands, die naadloos passen bij je bedrijf en gewenste uitstraling. Dit doen we nu al meer dan 40 jaar .

Onze 5x5 beursstands kun op verschillende manieren indelen, afhankelijk van het aantal gehuurde meters. Zo kun je improviseren met het uiterlijk van je mobiele 5x2 m² beursstand en sluit je altijd optimaal aan bij een evenement.

Neem voor de voordeligste 5x2 beursstands direct contact met ons op. Dan helpen we je met superieure stands en diensten.

Bestel je 5x2 m²mobiele beursstand en profiteer van deze voordelen:

  • Eigen ontwerp-, productie- en graphics-team  
  • Praktische instructies om zelf je stand op te bouwen
  • Levenslang gratis ontwerpen voor al onze klanten
  • Levenslange garantie op veel onderdelen 
  • Zelfbouw, stress-vrijen eenvoudig opbouwen en afbreken
  • Geleverd in herbruikbare verpakking, waarin je de stand veilig vervoert

Superieur samengestelde promotiestands voor al je beurswensen

Het team van Expo Display Service is al meer dan 4 decennia vooraanstaand in standbouw. Onze ontwerpers en standbouwers maken de beste 5x2 m² beursstands voor al je wensen. De standontwerpen zijn minitieus gemaakt en volledig gericht op interactie en resultaat. 

Naast stand-accessories voorzien we je van praktische instructies, waarmee je de stand eenvoudig zelf opzet en afbreekt. Kom je op de beursvloer toch ergens niet uit? Dan hoef je ons maar te bellen en lossen we de situatie voor je op. Ook helpen we je graag met opvouwbare displays, praktische presentatiewanden en draagbare standaards. Onze designers zorgen dat ze naadloos aansluiten bij je standontwerp. 

Laatst bekeken