bedrukt zit eiland

Expo Seat Roll XL

Expo Seat Roll XL is een bedrukt zit eiland van stevige kwaliteit. Je kunt dit bedrukte zit eiland geheel personaliseren met je eigen design of creatie.

Prijs : 1,189.00

Prijzen excl. BTW excl. verzendingskosten

Beschikbaarheid, levertijd ca. 10-12 werkdagen


Vragen over dit product, neem contact op.

Expo Seat Roll XL is een bedrukt zit eiland van stevige kwaliteit. Je kunt dit bedrukt zit eiland geheel personaliseren met je eigen design of creatie. De print wordt gemaakt in dye-sublimation op hoogwaardig kunststof doek en de binnenzijde van comfortabel en duurzaam foam.

 

De Expo Seat Roll XL is de XL variant van Expo Seat Roll. Een leuk bedrukt zit eiland waar je met meerderen kunt vertoeven.

 

Dye sublimation prints voor het beste eindresultaat

Een Expo Seat Roll XL nodigt je uit om met je gesprekspartner plaats te nemen. Belangrijk hierbij is, buiten het zit comfort, de look van dit zit eiland. Daarom besteden we heel veel aandacht aan de productie van de print. Om te beginnen kiezen we een soort kunststof doek welke is voorzien van de juiste hoeveelheid stretch. Dit om een strak en vrijwel kreukvrij eindresultaat te garanderen.

 

Vervolgens printen we dit polyester doek in een zogenaamde dye-sublimation techniek. Dit is de mooiste en meest duurzame techniek als het gaat om het printen van doek. De inkt wordt als het ware opgesloten in de vezels van het doek waardoor het doek zelfs wasbaar is op 30 graden. De hoes kan van het foam kussen worden verwijderd door deze open te ritsen.

 

We voorzien het doek van een rits en daarmee is de print vervangbaar. Belangrijker nog is dat dit doek garant staat voor de mooiste kleuren, heldere afbeeldingen en haarscherpe teksten.

 

Toepassingen

Een bedrukte stoel gebruik je op elke plaats waar je je meubilair deel wilt laten uitmaken van je merkbeleving. Geprint met je eigen design zet je jouw bedrukte meubilair op je beursstand, in je receptie ruimte, in een showroom, promotionele activiteiten etc. Val op met je eigen meubilair in plaats van meubilair te kiezen uit de standaard catalogus.

 

Meer soorten Expo Seats

Er zijn nog veel meer varianten die je in deze serie kunt vinden. Van zitzakken tot ronde zit elementen. Alle varianten geheel geprint naar jouw design en de meeste met een te vervangen print.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over. Levertijden zijn verrassend snel! Sneller meet weten? Bel ons op 055-3238555.

 

 

Voordelen

  • Ligstoel met print gemaakt van stevige kwaliteit polyurethane foam
  • Hoogwaardig kunststof doek geprint in dye-sublimation
  • Volledig geproduceerd naar jouw creatie of design
  • Staat prachtig op beursstands, in showrooms, op kantoor of bij promotionele evenementen

Specificaties

Product Naam Afmeting Gewicht
Expo Seat Roll XL 135×45 (BxH 15,5 kg

Inhoud

 

Frame
Poef materiaal van stevige kwaliteit polyurethane foam
In dye-sublimation geprinte hoes met rits
Vervangbare print

 

Bel of mail ons en we helpen je graag persoonlijk verder!

MEER WETEN?

Maak dan een afspraak in een van onze showrooms
om deze of één van onze andere beurswanden
“live” te bekijken.

Maak dan nu een afspraak.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.