Met een beursstand naar beurzen in het buitenland? Bekijk de 3 opties.

Om contacten te leggen en te onderhouden met deze klanten is deelname aan vakbeurzen in het buitenland voor exporterende bedrijven één van de beste marketinginstrumenten. En in veel gevallen zelfs de start van een succesvolle internationale business.

Voor steeds meer bedrijven verzorgen we dan ook hun beurspresentatie in het buitenland.

Neem je deel aan beurzen in buitenland? Laat ons helpen van je beursdeelname een succes te maken met een geslaagde beursstand! Daarbij bieden we je de volgende 3 opties:

Optie 1: Zelf je stand versturen en opbouwen en afbouwen

Als we het proces van Briefing – 3D design – Productie afgerond hebben leveren we je een prachtige modulaire stand. Deze bouwen we volledig op bij ons in Apeldoorn waarna we de stand in koffers of flightcases naar je bedrijf sturen.

Vervolgens zorg je zelf voor het transport en het opbouwen van je stand, bijvoorbeeld door dit zelf te doen (selfbuild) danwel door een bedrijf of mensen te organiseren die dit op locatie voor je gaan verzorgen.

Optie 2: Wij versturen je stand naar het buitenland en zorgen tevens voor het opbouwen en afbouwen

We produceren hier in NL een modulaire stand en verschepen deze voor je naar het buitenland. Deze wordt vervolgens door één van onze collega’s op locatie opgebouwd en na de beurs weer afgebouwd.

In de ons omliggende landen doen we dit met ons eigen standbouw team. In de verder weg gelegen landen doen we dit met collega’s uit de Expo of Insta Worldwide Group.

Zo heb je er zelf geen omkijken naar en wordt alles voor je geregeld. Full service dus.

Optie 3: Wij ontwerpen je stand en laten deze vervolgens produceren en bouwen door onze collega’s in het buitenland.

Met je eigen accountmanager bespreek je jouw wensen en eisen t.a.v. de stand. Vervolgens maakt onze designafdeling een 3D ontwerp voor je gebaseerd op deze briefing. Zodra je het ontwerp hebt goedgekeurd sturen we deze naar onze collega’s van de vestiging in het land waar de beurs wordt gehouden. Zij produceren vervolgens de stand conform het ontwerp en de specificaties en zorgen tevens voor het opbouwen en afbouwen ervan op de beursvloer.

Omdat onze collega’s in het buitenland met precies dezelfde materialen werken als wij weet je precies wat je krijgt en kom je niet voor verrassingen te staan. Deze service bieden we in;

  • Europa
  • USA
  • Midden-Oosten en Dubai
  • India

Expo maakt deel uit van de Insta Worldwide Group met vestigingen in Europa, Midden-Oosten, USA en India. De Europese Expo groep heeft kantoren en showrooms in:

  1. Nederland
  2. Belgie
  3. Duitsland
  4. Frankrijk
  5. Oostenrijk
  6. Zwitserland

Door deze organisatiestructuur kunnen we je niet alleen in Europa maar ook daarbuiten van dienst zijn met topkwaliteit dienstverlening en service.

Heb je een beursdeelname in het buitenland gepland? Neem dan voor een verhelderend gesprek vrijblijvend contact op met Rob Dirkzwager:international@expodisplayservice.be

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.