Folders en brochures uitdelen tijdens een beurs

Zij verzamelen wel visitekaartjes en sturen eventueel folders of andere informatie na afloop van de beurs naar de beursbezoeker toe. De bezoekers met serieuze interesse zijn meestal wel bereid na de beurs met de leverancier te praten (telefonisch of tijdens een afspraak).

Producten en diensten selectie

Denk van tevoren goed na over welke producten of diensten u wilt exposeren. Wanneer je op de beurs een nieuw product of dienst wilt introduceren is het niet noodzakelijk en soms zelfs storend om andere producten of diensten uit uw assortiment te presenteren. Zorg van tevoren dat je voldoende producten en brochures op voorraad hebt. Laat jouw verkoopactiviteiten hierop aansluiten.

Opvouwbare folderrekken

Toch vinden wij het doorgaans raadzaam om een folder of brochure – goed zichtbaar in de beursstand – beschikbaar te hebben. Ideaal hiervoor zijn(inklapbare) folderrekken<en/of (opvouwbare) brochurehouders.

Een folder kan dan worden meegegeven als ‘reminder’ voor de bezoeker en om de interesse in uw producten/diensten ook na het bezoek ‘levend’ te houden of misschien zelfs aan te wakkeren.

Drempel verlagend

Een goed zichtbaar ‘folderrek’ met folders op beurzen kan een bezoeker/prospect overhalen om de stand binnen te gaan. De bezoeker vraagt dan om zo’n folder of pakt er zelf een uit het folderrek. Wat natuurlijk een prima aanleiding is voor de standbemanning om een gesprek aan te knopen.

Zo’n folder die zichtbaar aanwezig is op de stand kan in dat geval dus de drempel van een bezoeker verlagen om contact te leggen, iets wat voor veel mensen soms toch een beetje ongemakkelijk aanvoelt.

Visitekaartjes voor later contact

Naast folders is het ook handig om visitekaartjes klaar te hebben liggen om uit te delen, zodat mensen later altijd nog eens contact kunnen opnemen en een naam bij het gezicht herinneren.

Natuurlijk hoef je geen folderstandaard op je beursstand te hebben om een gesprek aan te knopen met een beursbezoeker maar het kan dus in ieder geval geen kwaad, en in het bovengenoemde geval kan het zelfs meehelpen een gesprek tot stand te brengen.

Advies nodig?

Advies nodig over uw (beurs)standinrichting? Of heb je zelf interesse in een (inklapbaar) folderrek of brochurehouder? Bekijk hier het overzicht van onze folderrekken en brochurehouders.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.