Let’s go outside – outdoor presentatie- en huisbeurs materialen

In een periode zonder beurzen is het zelf organiseren van een open dag of huisbeurs met je toeleveranciers een prima alternatief. En het is eenvoudiger dan je denkt. Vergt wat organisatie maar het levert goede contacten op met bestaande en nieuwe klanten in een relaxte sfeer.

We mogen nog niet zo heel erg veel maar toch willen we graag met onze doelgroep in contact komen. Dat kan online, maar liefst doen we dat live, face to face. Inmiddels zijn we door Corona (Covid-19) steeds meer vertrouwd geraakt met Skype, Zoom, Microsoft Teams enz. En hebben we daarvan de voordelen leren kennen.

Uiteindelijk willen we toch dat persoonlijke contact. Daar heb je een live event voor nodig. We zijn inmiddels al de nodige tijd verstoken van beurzen en dat zal waarschijnlijk nog wel zo blijven tot september of oktober. Vanaf dat moment ziet het er heel positief uit voor onze branche. Wat zou je nu zelf kunnen doen om toch in live contact te komen met je klanten.

Nodig ze uit naar jou toe te komen! Inmiddels gooien we de schroom van het thuisblijven toch wel een beetje van ons af. Mensen doen dat met respect voor elkaars bewegingsruimte. Er wordt in supermarkten niet meer over elkaar heen geklommen om bij het laatste pakje boter te komen, zoals dat voorheen nog wel eens het geval was (ok, beetje overdreven).

Welke mogelijkheden zou je kunnen bedenken:

  • Organiseer een open dag voor je klanten
  • Organiseer een huisbeurs met je toeleveranciers naar de eindgebruikers en leg samen uit waarom het eindproduct ideaal is.

Voor beide geldt: heb je de ruimte niet binnen, doe het dan buiten. De wetenschap komt ook steeds meer met de theorie dat het virus buiten minder snel overdraagbaar is dan binnen. We gaan ervan uit dat iedereen de basisregels in acht neemt, maar met infrarood temperatuurmeters, handgel dispenser displays en misschien ook wel door het aanbieden van mondkapjes kun je zelf ook veel doen om de veiligheid voor iedereen te waarborgen.

Eén van de meest bekende oplossingen is natuurlijk een expositie tent. Wij kunnen deze leveren met een standaard kleur of een print naar jouw aangeleverde design. Dus geen tent met een 1, 2 of 3 kleuren logo. Nee, 100% full colour in de beste dye-sublimation techniek die er op dit moment is. Voor haarscherpe beelden. Je kunt de tenten kopen, maar je kunt ook een concept van meerdere tenten en complete aankleding met ons bespreken. Meubilair (met of zonder LED), stoelen, tafels, balies en wat nog meer.

Maar wat buiten kan kan natuurlijk ook indoor. Als je de beschikking hebt over een productiehal kun je al vrij snel iets organiseren. Ook hier kunnen we je helpen met stands, wanden, banners, meubilair. We bouwen het op en af. Indoor en outdoor! En heb je zelf geen tijd of ervaring met het organiseren van een evenement als deze? 

Onze projectmanagers kunnen je zo zelfs de complete organisatie uit handen nemen. Wil je meer weten? Bel 055-323855 of vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op. 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.