Fieldlab evenementen

Als je het organiseren van evenementen of deelnemen eraan een onderdeel van je bedrijfs-DNA is dan ben je vast al eens tegen de term aan gelopen.

Het Fieldlab is een gezamenlijk initiatief vanuit de evenementensector, verenigd in het EventPlatform en de Alliantie van Evenementenbouwers en de Overheid. 

Het hoofddoel is om de evenementenbranche terug naar het oude normaal te brengen en onderzoekt hoe evenementen op een veilige manier georganiseerd kunnen worden. Om zo snel mogelijk weer te kunnen opereren als tijdens het oude normaal.

Testen

Initiatieven worden omgezet in concrete pilots tijdens live-evenementen. Op deze wijze wordt wetenschappelijke validatie gerealiseerd. Snelle resultaten, op een gecontroleerde, veilige en betrouwbare manier. De bouwstenen (handelingen, oplossingen, technologieën en specifieke activiteiten) die zo gecreëerd worden, kunnen vervolgens breed uitgezet worden.

Wil je meer lezen en regelmatig updates mee krijgen? Kijk hiervoor verder op deze website.

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.