Een modulaire beursstand multifunctioneel in je kantoorpand gebruiken

Moeizame periode achter ons

Voorlopig ziet het er niet naar uit dat dat verandert. Is lastig voor ons als standbouwer, maar zeker ook voor bedrijven die een belangrijk deel van hun leads en business genereren uit beurzen.

“Toon je ondernemerschap maar”, wordt er dan gezegd

Daarvoor werd je ondernemer, toon je creativiteit. Velen zullen dat zeker gedaan hebben. Maar in een paar maanden tijd het roer winstgevend omgooien is gemakkelijker gezegd dan gedaan. En als je producten hebt die je fysiek moet laten zien is het online of virtuele alternatief er eigenlijk niet één waar je echt iets mee kunt. Jouw klanten willen je product voelen, zien, horen en/of ruiken. En zelfs als het niet om producten gaat win je toch nog altijd meer vertrouwen van je leads in een live omgeving. De intensiteit van het live contact is veel groter als je bij elkaar bent in plaats van alleen een hoofd op het beeldscherm voor je te zien.

Als je een belangrijk deel van je business en leads uit vakbeurzen haalt 

En dat nu wegvalt omdat beurzen niet doorgaan zul je iets moeten bedenken om dat op te vangen. Hoe kun je nu in een tijd dat je geen beurzen hebt toch de “live-communicatie” met je klanten behouden? En ook nog slim omgaan met de investering, zodat het zich straks dubbel uitbetaald.

Koop een doe-het-zelf beursstand!

En gebruik je beursstand op een zinvolle manier in je bedrijfspand. Want een doe-het-zelf beursstand (ook wel populair DIY = do-it-yourself genoemd) kun je voor meerdere toepassingen inzetten.

Zet je beursstand in als

 • Aankleding van je foyer/receptie. Rondom de receptie balie voor een strakke eerste indruk wanneer je gasten je pand betreden.
 • Showroom. Ontvang je gasten in (een gedeelte van) je modulaire DIY-beursstand, die je in een ruimte van je kantoor plaatst.
  Zie hier ook ons artikel over het project dat wij realiseerden voor Winza.
 • Je een kleine lokale presentatie hebt op een beurs of een huisbeurs van je klant of toeleverancier. Shop-in-shop wanneer je voor een langere periode bij een ander bedrijf of in een winkel(centrum) je producten mag aanprijzen.
 • Je op welk moment en waar dan ook jezelf professioneel wilt laten zien.

Multifunctioneel gebruik

Dat is de grootste toegevoegde waarde van je eigen modulaire DIY stand. Het is meer dan alleen maar een beursstand.

Andere voordelen zijn:

 • Op elk moment moeiteloos aan te passen aan de ruimte en uit te breiden wanneer je groter en/of hoger wilt.
 • Een ander graphic design heeft alleen meer nieuwe geprinte doeken nodig. Op die manier creëer je een geheel nieuwe look tegen circa 25% van de initiële kosten. Frames, lampen en koffers of tassen blijven natuurlijk herbruikbaar.
 • Op de momenten dat je helemaal niks gebruikt zet je het pakket compact weg in je magazijn. Helemaal (gereedschapsloos) uit elkaar gehaald, of alleen de frames van elkaar losgekoppeld. Afhankelijk van hoeveel ruimte je beschikbaar hebt.
 • Korte op- en afbouwtijd.
 • Een enorme kostenbesparing op standbouw, omdat je je stand meerdere keren inzet en zelf op kunt bouwen. Heb je een keer geen tijd (of geen zin), dan staat ons team klaar om je te ontlasten.
 • Je kunt ook nog last-minute besluiten of je deelneemt aan een beurs. Je hebt dan misschien niet meer zoveel keuze uit standoppervlaktes maar jouw modulaire stand pas je er eenvoudig op aan!

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Laat dan hieronder je contactgegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.