5x5m Beursstand - 25m² PromotiestandWaarom je 5x5 mobiele beursstand kopen bij Expo Display Service? 

  • Onze mobiele 5x5 beursstands zijn zelfbouw, modulair en makkelijk op te bouwen
  • Wil je niet zelf je beursstand opbouwen en afbreken op de beursvloer? Dan doen onze ervaren standbouwers het graag voor je
  • Levering inclusief 100% pre-build garantie. Je kunt je stand ruim voor aanvang van de beurs bekijken in onze werkplaats in Apeldoorn
  • Eigen ontwerp-, productie- en grafisch team
  • Eenvoudig te vervoeren dankzij handige en herbruikbare verpakkingen zoals rolkoffers
  • Levenslang gratis nieuwe ontwerpen voor je stand
  • Levenslang garantie op veel onderdelen

 

Ben je op zoek naar de beste en effectiefste 5x5 mobiele beursstand? Zoek dan niet verder, want die heb je nu gevonden. Bij Expo Display Service maken we al meer dan 40 jaar kant-en-klare mobiele beursstands waarmee je écht het verschil maakt.  De 5x5 m² promotiestands zijn zo ontworpen dat de bedrukking en uitstraling altijd optimaal is. Onze gedreven en ervaren standontwerpers snappen wat jij wilt bereiken op de beurs. En maken een beursstand die volledig past bij je doelen en gewenste uitstraling. 

Onze 5x5 m² beursstands zijn verkrijgbaar als hoekstand en tussenstand. Met 40 jaar ervaring stellen we alles in het werk om jouw wensen te vervullen. We hebben altijd een mobiele beursstand van 5x5 m² die past bij je beursdoelen en beoogde doelgroep. Op deze site vind je een groot en divers assortiment. Selecteer eenvoudig de oppervlakte, budget en standtype. Je ziet nu een verscheidenheid aan 5x5 beursstands waar je uit kunt kiezen. Deze stands kunnen we volledig voor je personaliseren, met je huisstijlkleuren en haarscherpe graphics. 

Wil je ook opvouwbare displays, beurswanden of vloerstandaards integreren in de stand? Dan regelen we dat voor je. Ons designteam zorgt dat ze een geïntegreerd geheel vormen in je 4x5 beursstand. Zo kom je altijd uitstekend voor de dag. 

Laatst bekeken