Opvouwbare balie Outstanding Fabric Pro CounterLichtgewicht pop-up balie met peesdoek

De Outstanding Fabric Pro een pop-up balie ideaal voor beurzen, promoties, events en proeverijen!

De basis van deze balie is een aluminium en uitvouwbaar pop-up frame. In dit frame worden aluminium profielen geklikt. Hierdoor ontstaat een stabiele, lichtgewicht constructie. In de groeven van de profielen bevestig je vervolgens het z.g. “peesdoek”. Dit doek heeft een siliconen strip die rondom in de groeven gedrukt wordt.

Omdat het doek aan alle vier zijden is opgespannen is het resultaat een mooie en strakke balie. Ook de zijkanten van het frame worden op dezelfde wijze met doek dichtgemaakt. In de video kun je heel goed zien hoe dit in zijn werk gaat. Aan de achterkant van de balie bevestig je vervolgens het tussenschap en aan de bovenzijde het topblad gemaakt van robuust volkern materiaal in de kleur wit.

Het doek van de Outstanding Fabric Pro balie bedrukken we in de allerbeste bedrukkingstechniek voor stof: sublimatie bedrukking. Dit garandeert je levendige kleuren en heldere, scherpe teksten en logo’s. Ons doek voldoet bovendien aan de B1 brandveiligheid normering.

Deze balie past natuurlijk erg goed bij onze Outstanding Fabric Pro beurswanden. Maar ook met andere beurswanden of presentatiewanden laat deze balie zich goed combineren. En voor actiematige inzet kan deze promobalie ook als stand-alone display of balie worden gebruikt.

Laatst bekeken