Mobiele beursbalie Highline CounterMobiele beursbalie met een luxe uitstraling

Met deze beursbalie voeg je extra design en functionaliteit toe aan je Highline of andere beursstand. De stijlvolle organische vorm geeft de balie een luxe uitstraling.

De balie bestaat uit een onderblad, 2 staanders van geanodiseerd aluminium, een aluminium tussenblad en een zilverkleurig houten bovenblad. In 10 minuten tijd is de balie klaar voor gebruik (zie onderstaande video). En ook het vervoer naar de beurs gaat gemakkelijk. Want de complete balie leveren we inclusief een harde rolkoffer voor transport.

Leverbaar in 2 hoogten

We leveren de Highline balie in 2 verschillende hoogten, 90cm of 110cm. Deze laatste is heel geschikt om op wat grotere stands te gebruiken als beursbalie. De uitstraling en communicatie van deze balie wordt gevormd door een kunststof paneel. Deze wordt met klittenband bevestigd. Omdat dit paneel flexibel is past deze opgerold, beschermd in een koker, in de transportkoffer. Door meerdere panelen te kopen kun je de balie bovendien eenvoudig aanpassen. Voor optimale duurzaamheid zijn de panelen afgewerkt met krasvast laminaat.

Aan de aluminium staanders kunnen eventueel folder schappen of andere accessoires worden bevestigd. Ook is het mogelijk een iPad of andere tablet in het bovenblad te integreren.

Bekijk Highline en andere balies in één van onze showrooms

Onze Highline Counter is te bekijken en te proberen in één van onze showrooms. Hier hebben we ook vele andere balies, beursstand en beurswanden voor je opgesteld staan. Je bent van harte welkom in Apeldoorn, Amstelveen, Best of Antwerpen!

Laatst bekeken