Promotiebalie Expo Alu CounterAluminium Promotiebalie

Expo Alu Counters zijn stabiele, uitklapbare balies op basis van geanodiseerde aluminium frames in combinatie met full colour bedrukte kunststof panelen en mooie afgewerkte MDF tussen - en bovenbladen.

Door het aluminium “tandwiel profiel” klap je de zijkanten van de balie eenvoudig uit waarna je het tussen schap en bovenblad plaatst. De panelen zijn al voor-gemonteerd en de balie is dus meteen klaar voor gebruik. De Expo Alu Counter is licht in gewicht en eenvoudig te vervoeren in de standaard meegeleverde, gepolsterde transporttas. In deze tas wordt zowel het ingeklapte frame als (in een apart vak) het bovenblad en tussen schap netjes opgeborgen.

Je kunt kiezen uit een rechte Expo Alu Counter (Expo Alu Counter F) of een licht gebogen variant (Expo Alu Counter C). Het tussenschap en bovenblad zijn gemaakt van 18mm gelamineerd MDF in de kleur zilvergrijs.

Expo Alu Counters zijn te bekijken in één van onze showrooms of meteen online te bestellen voor de beste prijs inclusief bedrukking, panelen, full colour prints en een handige transporttas.

Laatst bekeken