Expo Fabric - PresentatiewandSupersnelle presentatiewand met magneetvergrendelingen

De lichtste en snelst op te bouwen presentatiewand uit ons assortiment is de Expo Fabric. Deze presentatiewand bestaat uit een lichtgewicht opvouwbaar aluminium vouw-frame waar het full colour geprinte doek al op voor-gemonteerd is met klittenband. Het enige wat je nog hoeft te doen is het frame uitvouwen waarna je beurs, presentatie of promotie kan beginnen. Zo creëer je in minder dan 1 minuut en met heel weinig moeite een prachtige presentatiewand waarmee je gezien wilt worden.

Prachtig full colour geprint doek

Het doek dat wij gebruiken voor deze presentatiewand wijkt af van de doeken die gebruikt worden voor andere presentatiewanden. Wij gebruiken geen standaard doekmaterialen (Jetbanner, Polydeco etc.) maar een speciaal voor deze toepassing geweven 280 grams doek.

Dit doek laat zich niet alleen prachtig bedrukken maar hangt door een kleine hoeveelheid stretch (8%) welke in het doek verweven zit altijd mooi strak en is bovendien kreukarm. Het doek bedrukken we vervolgens d.m.v. een sublimatietechniek wat garant staat voor het meest mooie en duurzame eindresultaat.

Zo weet je zeker dat jouw bedrijf of product schittert!

Perfect afgewerkt doek

Maar ook onze afwerking is superieur. Zo naaien we in die delen die aan de zijkanten van het frame komen op 2 plaatsen een verstevigingsband. Hierdoor hangen de zijkanten mooier en strakker.

We leveren de Expo Fabric standaard inclusief zijkanten waardoor het gehele frame onzichtbaar wordt en alle aandacht uitgaat naar de communicatie.

Doek is wasbaar en brandveilig

Op beurslocaties worden steeds hogere eisen aan de brandveiligheid gesteld. Onze doeken zijn brandveilig en voldoen aan de B1 brandveiligheidsnorm. En als het doek na intensief gebruik vuil is geworden dan is deze wasbaar op een temperatuur van 30 graden.

En wil je een ander product presenteren? Geen probleem, de bedrukte doeken zijn heel eenvoudig bij te bestellen en te verwisselen.

Handige roltas

De gehele presentatiewand wordt geleverd in een roltas (inclusief) waardoor je de presentatiewand heel gemakkelijk kunt meenemen en vervoeren.

Bezoek één van onze showrooms

Je bent van harte welkom in één van onze showrooms in Apeldoorn, Amstelveen, Best of Antwerpen.

Laatst bekeken